Двічі в одну річку: Ані Лорак після розлучення з Муратом припала до нього під пісню “Я люблю тебя до слез”

Відома українська співачка Ані Лорак після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу через його зради не стала розривати ці відносини до кінця.

В 2009 році Ані Лорак вийшла заміж за турка Мурата Налчаджиоглу, з яким познайомилася на відпочинку в Туреччині. В 2011 році у пари народилася донечка Софія. Вони показували зразок міцної і щасливої сім’ї, поки в 2018 році співачка не дізналася, що чоловік їй зраджує. Свідками цієї неприємної історії стали папараці, а тому і вся країна. Тоді в Мережу виклали відео, на якому Мурат відпочивав в клубі в компанії невідомої дівчини, яку обіймав за талію і шепотів їй на вухо. Розлучницею виявилась модель Яна Беляєва, але Налчаджиоглу швидко з розстався з коханкою.

Мурат Налчаджиоглу і його донька Софія знову вирушили в подорож
Ані Лорак припала до колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу під пісню про любов

Ані Лорак не стала влаштовувати гучний скандал і спочатку зникла з інфопростору, а потім подала на розлучення. В січні 2019 року вони розірвали шлюб. Пізніше в інтерв’ю артистка зізнавалась, що розрив для неї був важким і вона до останнього намагалась повірити в те, що все минеться і буде добре, сумнівалася в своєму рішенні розлучатися:

Ми прожили разом з колишнім чоловіком 14 років, це дуже багато, ціле життя. Справжні почуття були

, – розповідала Лорак.

Через рік після розлучення Ані несподівано прийшла на світський захід в компанії Мурата Налчаджиоглу та їх доньки Софії, а потім в Мережі з’явилось відео, на якому Лорак і екс-чоловік у ніжно обіймаються і танцюють під пісню “Я люблю тебя до слез”.

Прихильники зірки сподівались, що пара возз’єдналася, однак ні. Зараз турецький бізнесмен щасливий у стосунках з іншою жінкою, набагато молодшою за Ані Лорак, а вона своє особисте життя тримає в секреті і взагалі рідко з’являється на публіці через скандал, пов’язаний з неоднозначною громадянською позицією співачки.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.