Потап і Настя Каменських одружувалися тричі, а Тіна Кароль і Євген Огір двічі: весілля українських зірок

Відомі українські співачки Тіна Кароль і Настя Каменських виходили заміж за коханих чоловіків не по одному разу. Від великого кохання дехто навіть тричі.

Поп-діва Тіна Кароль була єдиний раз в офіційному шлюбі. Її чоловіком був продюсер Євген Огір. Красиве весілля, яке відбувалося на виду у камер папараці відбулося літом 2008 року, але насправді на той момент пара вже була розписана.

Друге весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра
Друге весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра

В одному з інтерв’ю телеведучій Катерині Осадчій в програмі “Світське життя” Тіна Кароль зізналась, що вийшла заміж за Огіра ще раніше, на початку 2008 року на Мальдівах, це була її мрія. Це було таємне весілля без гостей і розкішного весільного плаття. Співачка була одягнута в простий сарафан, а подружні клятви вони з коханим давали один одному під пальмами. В той же рік у щасливої пари народився хлопчик Веніамін.

Перше весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра
Перше весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра

Також як виявилось не один раз заключали шлюб екс-дует Потап і Настя, які багато років заперечували свій роман і приховували відносини від всіх, тому що продюсер перебував у шлюбі з першою дружиною Іриною Горовою.

Від робочих до романтичних стосунки між Потапенко і Каменських перейшли після одного з внутрішніх скандалів дуету, коли він був на межі розпаду, тоді Олексій не зміг її відпустити, бо прокинулись почуття.

В 2017 році група Потап і Настя завершила своє існування, але як чоловік і жінка вони вже зустрічались. В 2019 році зірки відкрили правду в день шикарного весілля, яке насправді було вже третім по рахунку для зіркових закоханих.

Третє весілля Потапа і Насті
Третє весілля Потапа і Насті

Перший раз вони розписались в Лас-Вегасі, другий в Україні, приховавши від журналістів новину і зробивши це цілком таємно. Тільки третій раз вже був на виду, а ще пізніше Потап зізнався, що почуття до Каменських змусили його розірвати шлюб з Іриною Горовою, в якому на світ з’явився син Андрій. З Настею спільних нього поки дітей немає, але співачку постійно підозрюють в вагітності.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.