Зірка “Величного століття” Бурак Озчивіт став батьком: кого народила дружина актора та як назвали немовля

Відомий турецький актор Бурак Озчивіт став батьком вдруге. Його дружина Фахріє Евджен народила хлопчика. Як назвали спадкоємця, читайте далі в матеріалі.

Про поповнення в родині турецьких акторів повідомило турецьке видання Turkiye gazetesi. Відомо, що акторка Фахріє Евджен народила хлопчика в одній із приватних клінік Туреччини. Згідно з даними турецького видання, Бурак Озчивіт був присутній на пологах та підтримував дружину. У зіркового подружжя народився хлопчик, якого назвали Керем.

 Зірка Величного століття Бурак Озчивіт став батьком
Зірка Величного століття Бурак Озчивіт став батьком

До слова, Бурак Озчивіт і Фахріє Евджен мають старшого сина. Хлопчик народився у 2018 році і назвали його Карам.

Нагадаємо, українці полюбили турецького актора Бурака Озчивіта після виходу на екрани легендарного серіалу “Величне століття”. Там актор зіграв роль османського воєначальника Балі Бея. Цей серіал показали в 15 країнах світу, а Бурак Озчивіт став справжньою світовою зіркою.

Після зйомок “Величного століття” Бурака запросили зніматися у ще одному відомому турецькому серіалі “Корольок – пташка співоча”. Саме на зйомках цього серіалу Озчивіт познайомився зі своєю майбутньою дружиною Фахріє. Вони грали закохану пару у серіалі, втім в реальному житті Бурак мав стосунки з іншою жінкою, тому і не давав волю почуттям до Фахріє.

Вже після закінчення зйомок Бурак і Фахріє зізналися один одному, що вже давно кохають один одного. У 2017 році закохані зіграли казкове весілля на 500 людей. Це було неймовірне свято, про яке мріє кожна дівчина.

 Зірка Величного століття Бурак Озчивіт став батьком
Зірка Величного століття Бурак Озчивіт став батьком

Вже через рік молоде подружжя стало батьками. Їхньому первістку Караму зараз 4 роки.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.