Паспарту і Пасмюрай з “Форт Боярду” показали своїх дружин

Асистенти з шоу "Форт Боярд" стали справжніми народними улюбленцями. Вся справа в їхньому маленькому зрості, але при цьому — великій харизмі. Давайте подивимося, як виглядають другі половинки знаменитих "маленьких" помічників.

“Форт Боярд” — одне з найпопулярніших пригодницьких телешоу. Глядачі із захопленням спостерігали за містичними завданнями і складними випробуваннями для гравців.

Програма знайшла багато аналогів у різних країнах світу, але найулюбленішими персонажами мільйонів залишаються зірки французького оригіналу — асистенти Паспарту і Пасмюрай.

Вони полюбилися багатьох завдяки їх незвичному росту і величезній харизмі. Помічників гравців зіграли актори Ентоні Ляборд і Андре Буше. Вони і зараз затребувані в кіно і мають дружні і міцні сім’ї.

Энтони Ляборд и Андре Буше
Ентоні Ляборд і Андре Буше

Знаменитому Паспарту, Андре Буше, зараз вже 53 роки. Його зріст становить 120 сантиметрів і саме він став візитною карткою актора. Цікаво, що крім роботи на телебаченні, Буше трудиться в паризькому метрополітені — продає квитки на проїзд.

Уже понад 10 років Андре одружений і щасливий у шлюбі. У пари народилося двоє дітей, один з яких успадкував невисокий зріст тата.

Андре Буше с женой
Андре Буше з дружиною

Його колега, Ентоні Ляборд, не любить з’являтися на публіці. У мережі можна знайти лише одну фотографію з його другою половинкою.

Хлопцеві, який зіграв Пасмюрая, сьогодні 38 років. Він пов’язав своє життя з симпатичною француженкою і щасливий у шлюбі.

Энтони Ляборд с женой
Ентоні Ляборд з дружиною

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.