“День Народження Генія”: Віра Брежнєва зворушливо привітала чоловіка з 57-річчям

11 травня композитор і музикант Костянтин Меладзе відзначив свій День Народження. Його дружина, співачка Віра Брежнєва, зворушливо привітала чоловіка зі святом.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе перебувають у відносинах вже більше 15 років. Їхній роман почався ще за часів “ВІА ГРИ”, коли співачка тільки починала свій творчий шлях, а її продюсер був одружений.

У 2015 всі секрети були розкриті і кохані стали офіційним подружжям — Брежнєва і Меладзе зіграли таємне весілля в Італії, на якому були присутні тільки найближчі родичі.

Уже більше п’яти років Віра регулярно ділиться спільним побутом з чоловіком і радує шанувальників їхньої творчості спільними фото і відео у соціальних мережах. Звичайно, не обійшлося і без зворушливої публікації в особливий для пари день — 57-річчя Костянтина Меладзе.

Своє свято музикант відзначив у колі близької родини у себе вдома в карантинному форматі. Віра Брежнєва поділилася вельми зворушливим знімком в чорно-білих тонах, на якому чоловік ніжно її цілує.

“День Народження Генія”, — підписала співачка свою публікацію.

https://www.instagram.com/p/CADgBGDCmna/

Костянтин старше Віру на 19 років, але ця різниця у віці абсолютно не перешкода для щастя закоханих.

Подружжя люблять ділиться зі своїми шанувальниками спільною творчістю, на яку їх надихає романтика, яка через роки все ще витає між ними.

У профілі Віри в Instagram можна знайти відео, де Костянтин грає на клавішних, а вона співає під цю мелодію наживо.

До привітань приєднався і рідний брат Костянтина Валерій. Співак виклав знімок, під яким залишив теплі слова для старшого брата.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.