Кароль, Мішина, Брежнєва страшенно вражені смертю Дениса Монастирського та інших: “Що це за пітьма?!”

Раптове падіння гвинтокрила у Броварах приголомшило всіх українців, адже у цій вогняній трощі загинуло не лише керівництво МВС, що перебувало на борту, і весь екіпаж, а й вихованці дитячого садочка, на який упали уламки. Зірки не залишилися осторонь і висловили, що наболіло на душі.

Тіна Кароль

Співачка першою в Інстаграмі опублікувала емоційний пост. Адже зовсім нещодавно сама бачилася з очільником МВС Денисом Монастирським, зробивши селфі на пам’ять. Тепер ніяк не могла усвідомити, що його й багатьох інших людей вже немає:

Біль. Неможливо повірити! Мужній, амбітний, чесний…

Тіна Кароль нещодавно бачилася з Денисом Монастирським

Такими словами охарактеризувала особу міністра, додавши, що міністр користувався повагою як у підлеглих, так і у військових. Співачка також не забула висловити слова співчуття рідним загиблих.

Ксенія Мішина

“Холостячка”, як і решта українців, пережила тяжкий шок через падіння гелікоптера. Новина про смерть дорослих і діточок запала актрисі в саму душу:

Чи існують такі слова, чи можливо їх скласти у пропозицію…

Мішина не могла дібрати слів, щоб охаректиризувати стан, в якому перебуває. Напевно, це найгірше, що може бути в житті людини – втрата своїх дітей і близьких серцю людей.

Рівень емоцій у зірки зашкалював. Мішина назвала цю страшну подію темрявою, що поглинає усе на своєму шляху. Смерті у Броварах вибили Ксенію з колії і ввели в справжній ступор. Так, що навіть сліз не залишилося.

Віра Брежнєва

З приводу ракети, що поцілила в житловий будинок у Дніпрі й падіння гвинтокрила у Броварах, зірка висловилася так:

Останні події вибили ґрунт із-під ніг.

Віра Брежнєва втратила рівновагу

Пережиті емоції позначилися на здоров’ї дружини Меладзе. Вона зазнала емоційного спаду і конче потребувала надійної опори, щоб було до кого прихилитися і пережити це горе разом.

Святослав Вакарчук

Взяв близько до серця останні події і лідер гурту “Океан Ельзи”, оприлюднивши такий запис:

Особливо страшно усвідомлювати смерть маленьких дітей… Для мене ця трагедія є і особистою.

Святослав Вакарчук був особисто знайомий з міністром, що загинув

Рокер переживав трагедію, як особисте горе. У зв’язку з цим Святослав згадав недавнє минуле. Він особисто знав не лише Дениса Монастирського, але й Євгена Єніна. За час війни вони разом вирішували багато питань із приводу допомоги українцям.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.