Зіркові діти підросли і випурхнули з батьківського гніздечка: де навчаються доньки Педана, Полякової, Таран

Час минає. Діти зростають. Ось уже прийшла пора обирати навчальний заклад для здобуття освіти. Звісно, війна внесла певні корективи у вибір вишу. То куди ж поступили зіркові дітки?

Олександр Педан

Донька телеведучого Лєра навчається у Львові і мешкає в студентському гуртожитку. Разом із батьком першокурсниця завітала до різних українських вишів, щоб познайомитися з деталями навчання, помешкання й дозвілля студентів. Подібне стало можливим у рамках проєкту Універ Chek.

Лєра підійшла до справи, опираючись на власний досвід. У її університеті, вважає дівчина, умови задовільні – нормальне житло, смачна їжа в їдальні. Вони з подругами по кімнаті подружилися й весело проводять час.

Лідія Таран

Через руйнування будинку в Києві під час бомбардування телеведуча змушена була виїхати з донькою за кордон. У Франції Василина швидко опанувала мову й поступила навчатися відразу до двох шкіл – французької та української.

Василині навчання в коледжі дається набагато легше, аніж її матусі. Лідія теж вступила в університет, тож має писати чималі наукові праці, причому виключно французькою. Щоправда, викладачі поблажливо ставляться до студентки-біженки. Заразом Таран частенько розповідає на місцевих телеканалах про реальну ситуацію в Україні.

Оля Полякова

Старша донька співачки Маша влітку вступила до університету в Англії. Тож цілий рік навчатиметься на інтегрованому ступені музичного коледжу в Лондоні. Через війну батьки дівчини не потягнули знаменитий коледж Берклі, про який так мріяла юнка.

Обидві доньки Олі Полякової навчаються в Лондоні

11-річна Аліса теж нині перебуває у Великобританії. Ходить до школи і живе в гуртожитку при навчальному закладі. Опинившись далеко від України і без опіки батьків, дівчаткам довелося рано подорослішати.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.