Плодовиті на хлопчиків: Катерина Осадча, Даша Мельникова, Христина Решетнік та інші зіркові мами синів

Дізнайтесь, в кого зі знаменитих мам завжди народжуються тільки хлопчики. В цьому цікавому списку є зірки українського і російського шоу-бізнесу.

Катерина Осадча

Катя Осадча народила трьох хлопчиків
Катя Осадча народила трьох хлопчиків

Телеведуча Катя Осадча зробила шоумена і свого коханого чоловіка Юрія Горбунова батьком двох синів. У пари в 2017 році народився старший син Іван, а в 2021 році в сім’ї з’явився молодший хлопчик Данило. Також до шлюбу з Горбуновим Осадча стала мамою сина Іллі від колишнього чоловіка Олега Поліщука.

Юрій Горбунов після появи молодшого сина в інтерв’ю зізнавався, що мріє також про доньку. Під час війни зіркова пара натякнула, що розглядає можливість всиновлення, тому можливо, що дівчинка все ж таки з’явиться в сім’ї.

Христина Решетнік

Христина Решетнік мама трьох синів
Христина Решетнік мама трьох синів

Дружина ведучого реаліті-шоу “Холостяк” Григорія Решетніка народила йому трьох хлопчиків. Старшого спадкоємця подружжя назвали Іваном, середній – Дмитро, а молодший – Олександр.

За сімейним життям Григорія і Христини спостерігають багато прихильників, які постійно у них питають, чи планує пара ще дітей. Решетніки зізнаються, що не збираються зупинятись і коли прийде час, вони стануть батьками вчетверте.

Даша Мельникова

У Даші Мельникової два сина
У Даші Мельникової два сина

Зірка серіалу “Татусеві доньки” Даша Мельникова вже мама двох синів Артура і Марка, яких вона практично не показує публіці, але розповідає про їх дорослішання. Актриса розповідала, що старший син дуже трепетно відноситься до молодшого братика.

Мельникова також зізнавалась, що материнство дається їй нелегко, але вона намагається виховати хлопчиків справжніми чоловіками і маминими помічниками.

Яна Рудковська

Яна Рудковська виховує чотирьох синів
Яна Рудковська виховує чотирьох синів

Світська левиця Яна Рудковська є матір’ю чотирьох синів. Двоє старших, Андрій і Микола, народились в першому шлюбі, а молодші, Олександр (Гном Гномич) і Арсеній – в шлюбі з фігуристом Євгеном Плющенком.

Андрій насправді прийомний син Рудковської, а Арсенія народила сурогатна матір.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.