Як виглядає могила чоловіка Софії Ротару на Байковому кладовищі: пам’ятник з чорного каменю і жовті троянди

Відома українська співачка Софія Ротару з моменту смерті свого єдиного чоловіка Анатолія Євдокименка більше не виходила заміж і зберігає йому вірність.

Софія Ротару 34 роки була заміжня за музикантом Анатолієм Євдокименком. Його не стало у 2002 році. Чоловік зірки переніс декілька інсультів, втратив здатність говорити, впав у кому. Всі зароблені на концертах гроші артистка витрачала на лікування коханого і боролась разом з ним, але третього приступу він не пережив і покинув цей світ.

Софії Михайлівні після цього приписували багато романів, однак співачка береже вірність покійному чоловіку і залишається вдовою. Вони познайомились дуже незвичайно. Анатолій побачив Ротару на обкладинці журналу і одразу ж закохався. Після зустрічі він витратив майже два роки, щоб підкорити її серце. В 1968 році пара одружилась, а потім у них народився син Руслан, який пізніше прославився як продюсер знаменитої матері.

Крім сімейних відносин Анатолій і Софія разом працювали. Чоловік керував ансамблем “Червона рута”, а також займався постановкою концертних номерів дружини. Вони були разом завжди і дуже один одного любили.

Як виглядає могила чоловіка Софії Ротару на Байковому кладовищі
Як виглядає могила чоловіка Софії Ротару на Байковому кладовищі

20 січня Анатолію Євдокименко могло б виповнитись 81 рік. В цю дату син Софії Ротару Руслан виставив в своєму Інстаграм-блозі фото з кладовища, вшанувавши пам’ять батька. На могилі чоловіка встановлений пам’ятник з чорного каменю, а поруч у вазі стоїть букет жовтих троянд. Скоріше за все, це найулюбленіші квіти покійного коханого співачки. Він похований на Байковому кладовищі в Києві.

Як виглядає могила чоловіка Софії Ротару на Байковому кладовищі
Як виглядає могила чоловіка Софії Ротару на Байковому кладовищі

Софія Ротару важко переживала смерть коханого, довгий час взагалі не з’являлась на публіці. Її витягали з депресії рідні, які на початку війни опинились в центрі скандалу. Син артистки Руслан та її онук Анатолій намагались незаконно покинути Україну після оголошення мобілізації. Знаменитість не стала це коментувати.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.