“Її більше немає”: молода дружина Павліка Репяхова зізналась, як їм вдалось позбутись від колишньої артиста

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка свого часу зацікавила авдиторію з'ясуванням стосунків з колишньою дружиною артиста. Блогерка розповіла, як врешті-решт все вирішилось

Відома українська блогерка Катерина Репяхова висвітлює сімейне життя з українським музикантом Віктором Павліком на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість постійно розповідає шанувальникам останні новини й деталі. Здається, що молода зірка не приховує від своїх шанувальників абсолютно нічого.

Так, не приховувала Катерина Репяхова і скандального з’ясування стосунків з колишньою дружиною Віктора Павліка. Після зіркового одруження молода дружина українського музиканта зіткнулась з образами зі сторони Лариси Созаєвої. Зокрема, ексдружина Павліка називала нову кохану артиста “нахабною тварюкою”.

Колишня дружина Віктора Павліка довго переслідувала Репяхову
Колишня дружина Віктора Павліка довго переслідувала Репяхову

Катерина Репяхова зазначила, що вона не збирається терпіти таке ставлення до себе. Хоча Віктор Павлік публічно заявляв, що хоче, аби Лариса Созаєва та його четверта дружина Репяхова припинили сваритись і жили в мирі, Катерина таки вирішила з’ясувати стосунки з колишньою артиста в суді.

У грудні 2021 року Катерина Репяхова подала судовий позов на Ларису Созаєву, а нещодавно стало відомо, що дівчина таки виграла суд. Втім, раптово молода дружина Віктора Павліка припинила ділитись будь-якими новими деталями справи, й шанувальникам стало цікаво, що відбувається. Саме тому підписники блогерки спитали в неї, як вона “розібралась” з колишньою дружиною свого чоловіка.

Репяхова виграла суд з Созаєвою
Репяхова виграла суд з Созаєвою

Репяхова про Созаєву

На особистій сторінці молодої дружини Віктора Павліка з’явилась Інстаграм-історія, в якій Катерина Репяхова розставила всі крапки над “і”. Один з підписників зірки запитав у неї, чи віддала Лариса Созаєва їй моральну компенсацію, чи продовжує її ображати.

Дружина Віктора Павліка зізналась, що кошти їй ніхто не віддав, проте Лариса Созаєва зникла з їхнього життя, припинила публічно ображати Репяхову. Блогерка зауважила, що колишня дружина її чоловіка повністю зникла з їхнього сімейного життя, оскільки історія з квартирою, яку співак купив у кредит у шлюбі з Созаєвою та пообіцяв повністю заплатити за помешкання, вже завершилась.

Катерина Репяхова відповіла на запитання про Ларису Созаєву
Катерина Репяхова відповіла на запитання про Ларису Созаєву

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.