“Кохання треба берегти”: 22-річна дівчина Остапчука зізналась, чому досі приховує свої стосунки з шоуменом

Відомий український шоумен Володимир Остапчук після розлучення з другою дружиною вже встиг знайти нове кохання. 22-річна дівчина шоумена відповіла, чому вони з ним приховують стосунки

Володимир Остапчук, популярний український телеведучий і шоумен, ніколи довго не був самотнім. Після скандального розлучення з першою дружиною Оленою Войченко зірка майже одразу офіційно оголосив про стосунки, а пізніше й заручини, з Христиною Горняк. Проте, другий шлюб артиста також довго не протримався. Вже восени 2022 року з’явились перші чутки про їхнє розлучення.

Пізніше Слава Дьомін, колега та спільний знайомий зіркової пари, підтвердив, що насправді в стосунках Горняк і Остапчука все не так добре. Хоча офіційно ні одна зі сторін не коментувала свого розлучення, фанати мають серйозні підстави бути впевненими, що знаменитості вже давно колишні.

Христина Горняк і Володимир Остапчук більше не разом
Христина Горняк і Володимир Остапчук більше не разом

Так, наприклад, одна з причин – нова дівчина українського шоумена. У цьому випадку Володимир Остапчук знову волів бути загадковим і мовчазним, адже роман з Катериною Полтавською зірка також не підтверджував, але й не спростовував. Втім, тут фанатам також не знадобилось довго морочити голову, адже новоспечена парочка закоханих сама натякнула на свій роман.

На особистих сторінках Остапчука та Полтавської час від часу з’являються однакові Інстаграм-Історії з однієї й тієї самої локації – квартири шоумена. Катерина готує коханому смачні та вишукані сніданки, разом вони прикрашали ялинку та проводили чимало романтичних вечорів.

Так виглядає нова дівчина Володимира Остапчука
Так виглядає нова дівчина Володимира Остапчука

Хоча їхній зв’язок вже більш ніж просто очевидний, знаменитості вперто мовчать. Саме тому шанувальники вирішили запитати в Катерини Полтавської, чому вона приховує стосунки з Остапчуком. Дівчина замалювала фрагмент запитання фаната, в якому вказане ім’я, проте навіть без цього зрозуміло, про кого йде мова.

У відповідь на цікавість Полтавська зауважила, що вони з коханим не збираються розкривати своїх стосунків чи обговорювати їх. Блогерка зізналась, що всі, кому потрібно, знають про них, отже вони з Остапчуком нічого й ні від кого не приховують. Проте, зауважила Катерина, “кохання треба берегти”, тому вони й не бажають публічно обговорювати свій роман.

Катерина Полтавська відповіла на запитання фанатів
Катерина Полтавська відповіла на запитання фанатів

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!