Розбагатіла без вищої освіти: шлях Ані Лорак від дитинства в інтернаті до поп-зірки першого ешелону

Співачка Ані Лорак вже понад 20 років являється однією з найвідоміших артисток України та росії. В чому ж феномен її популярності і хто проклав їй шлях у великий шоу-бізнес, читайте далі в матеріалі.

Історія Ані Лорак нагадує казку про Попелюшку. Дівчина вирвалася із бідноти  і стала однією з найвідоміших співачок, яку прихильники називають Дівою.

Народилася Кароліна Куєк (таке справжнє ім’я Ані Лорак) в невеличкому селі Кіцмань, Чернівецька область. Батьки майбутньої зірки розійшлися ще до її появи, тож матір була змушена багато працювати, аби хоч якось утримувати дітей, яких було в сім’ї аж 4. Маленька Кароліна у всьому допомагала своїй мамі: і по дому і в догляді за молодшим братом. Грошей, які заробляла мама вистачало не на все, тож дівчинка була змушена доношувати одяг за старшими братами.

Як виглядала Ані Лорак в дитинстві
Як виглядала Ані Лорак в дитинстві

Коли Кароліні було 6 років, вона разом з братами потрапила до Садгірського інтернату №4 в Чернівцях, адже мама так і не справилась з забезпеченням дітей. Там майбутня співачка пробула аж 7 років.

Кароліна з дитинства співала, брала участь у всіх конкурсах та фестивалях і мріяла в майбутньому стати світовою зіркою.

Так, у 14 років дівчина взяла участь у конкурсі “Первоцвіт”, де здобула перемогу. Але тоді вона не просто виграла черговий пісенний конкурс, а витягнула справжній золотий квиток. Так, під час її виступу дівчину запримітив продюсер Юрій Фальоса. Чоловік запропонував Кароліні підписати з ним контракт. На той момент дівчина була неповнолітньою, тож це рішення довелось приймати її мамі. Жінка довго не вагалась, адже розуміла, що це чи не єдиний шанс її доньки вийти з бідноти і чогось досягнути в житті.

Ані Лорак на початку кар'єри
Ані Лорак на початку кар’єри

Саме Юрій Фальоса зробив з Ані Лорак зірку. Після підписання контракту молода співачка почала видавати хіт за хітом, її почали запрошувати на телебачення та корпоративи. Проте в цій історії є і зворотна сторона медалі. Як відомо, продюсер Фальоса, який набагато старший за Кароліну та на момент початку співпраці з нею був одружений, почав крутити з неповнолітньою співачкою романтичні стосунки.

Колишній Ані Лорак продюсер Фальоса розповів усю правду про стосунки зі співачкою
Ані Лорак і Юрій Фальоса

Зараз Лорак в інтерв’ю розповідає, що вважає лише Фальосу винним у тих стосунках, адже вона була занадто юна, щоб адекватно оцінювати ситуацію. Крім того, співачка запевняє, що була для продюсера лише вигідним проектом. Він змушував її багато працювати, навіть коли вона була хворою та не хотів чути жодних “відмовок”.

Після закінчення контракту з Фальосою співачка розірвала й романтичні стосунки з чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.