Вагітна Світлана Тарабарова розсекретила стать майбутньої дитини: зворушливе відео з гендер-паті

Українська співачка Світлана Тарабарова, яка зараз перебуває на останніх місяцях вагітності, нарешті розсекретила стать своєї майбутньої дитини.

На початку листопада 2022 року відома українська співачка Світлана Тарабарова приголомшила публіку новиною про вагітність. Артистка вже являється матір’ю двох дітей і носить під серцем ще одне маля.

Зараз співачка перебуває на останніх місяціх вагітності і лише нещодавно Світлана вирішила розсекретити стать майбутньої дитини. Тарабарова влаштувала гендер-паті разом з чоловіком та дітьми. Вони відкрили велику коробку, в якій були кульки, які і мали вказати на стать дитини. Якщо кульку сині, то буде хлопчик, а якщо рожеві – дівчинка.

Відео з гендер-паті артистка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі. Так, у ролику Світлана разом з чоловіком відкрили коробку і з неї вилетіли рожеві кульки, що означає, що в подружжя народиться дівчинка. Дивлячись на реакцію Світлани та її чоловіка, вони дуже зраділи, що у них буде ще одна донька.

У коментарях користувачі Мережі відразу почали вітати батьків. До привітань долучилися й зіркові колеги Тарабарової: Тоня Матвієнко, Анатолій Анатоліч та співачка Мамаріка.

нагадаємо, в недавньому інтерв’ю Григорію Решетніку Світлана Тарабарова зізналася, що її третя вагітність була не запланованою. За словами артистки, вони з чоловіком хотіли третю дитину, але не в такий час, коли за вікном війна. Новина про вагітність стала потрясінням як для співачки, так і для її чоловіка, а батьки Світлани взагалі спочатку не зраділи новині про майбутнє поповнення.

Батьки Тарабарової проживають у Херсоні і про вагітність доньки дізналися, коли знаходилися в окупації. Дівчина пригадує, що мама її почала сварити за безвідповідальність та навіть довела її до сліз. Втім, пізніше батьки співачки заспокоїлись і вибачились за свою реакцію перед донькою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.