Дантес зізнався, чому не перекладає свої російськомовні пісні українською: приклад з Тіни Кароль не бере

Останнім часом зірки все частіше перекладають свої російськомовні хіти українською. Володимир Дантес зізнався, чому насправді не поспішає наслідувати приклад своїх колег

Після початку повномасштабного вторгнення в українському шоубізнесі особливо гострим стало питання мови, якою зірки займаються творчою та професійною діяльністю. Чимало знаменитостей почало перекладати свої хіти солов’їною. Так, наприклад, Надя Дорофєєва переспівала пісню “Різнокольорова”, Оля Полякова стала “Королевою ночі”, а Тіна Кароль переклала свій хіт “Скандал” англійською мовою.

Загалом, зірки масово відмовляються від використання російської, як в роботі, так і в побуті. Володимир Дантес – не виключення. Відносно довго знаменитість розмовляє виключно українською мовою, рідною веде свій блог у соціальній мережі Інстаграм та виступає на сцені зі стендапами.

Володимир Дантес не розмовляє російською мовою
Володимир Дантес не розмовляє російською мовою

Саме тому в шанувальників українського шоумена виникло резонне питання – чи замислювався Володимир Дантес над тим, аби наслідувати приклад своїх зіркових колег та перекласти свої російськомовні хіти рідною. За словами артиста, він довго думав про це, але не з’ясував, як зробити це якісно, милозвучно та красиво.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Володимир Дантес відповів на питання шанувальників проханням допомогти йому в перекладі та записі україномовної адаптації своєї творчості. За словами українського шоумена, йому не вдається створити дійсно красивий переклад, а “абияк” співати він не хоче.

Український шоумен Дантес звернувся до фанів по допомогу
Український шоумен Дантес звернувся до фанів по допомогу

Нагадаємо, що раніше відомий український шоумен співав та виступав з Олійником у складі гурту “ДіО.фільми”. Пізніше артисти розійшлись та розпочали власні сольні кар’єри. За цей час Володимир Дантес встиг написати та заспівати чимало пісень, більшість з яких виконані російською мовою. Серед найвідоміших сольних пісень зірки – “Тепер тобі 30”, “Однокласниця” та інші.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.