Віктор Павлік, Катя Осадча, Роман Сасанчин та інші зірки, які стали батьками до 20 років і не шкодують про це

Сучасна молодь все частіше відкладає народження дітей на пізніше, адже мріють спочатку побудувати кар'єру. Герої нашої сьогоднішньої статті довели, що поява дитини не заважає досягти успіху у житті.

Герої нашої сьогоднішньої статті стали батьками, будучи ще самі дітьми.

Роман Сасанчин

8-місячну дочку Романа Сасанчина посеред ночі госпіталізували у лікарню
Зірки, які рано стали батьками: Роман Сасанчин

Двічі переможець проєкту “Голос країни” став татом у 19 років. Його кохана дівчина Іванна народила йому донечку Елізабет. Вагітність стала причиною для одруження пари. Донечка не заважає Роману будувати кар’єру. Ба більше, тепер у хлопця ще більше прихильників, адже публіці цікаво, як молодий татусь справляється зі своїми батьківськими обов’язками.

Віктор Павлік

Павлік з Репяховою показали, як прикрасили дім до Нового року
Зірки, які рано стали батьками: Віктор Павлік

Український співак Віктор Павлік має дуже бурхливе особисте життя. Артист встиг 4 рази одружитися і чотири рази стати татом. Первісток у Павліка народився, коли йому було всього 19 років.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко показала, як виглядала у 17 років
Зірки, які рано стали батьками: Тоня Матвієнко

41-річна співачка Тоня Матвієнко завагітніла ще будучи школяркою. Тоді їй було всього 16 років. Звісно, той час був дуже складним для дівчини, адже вона зіткнулася не лише з раннім материнством, а й з осудом оточуючих. Втім, це не завадило Тоні не лише стати гарною мамою, а і побудувати музичну кар’єру.

Катя Осадча

Катерина Осадча зізналась, ким працює її молодший син
Зірки, які рано стали батьками: Катерина Осадча

Катя Осадча вперше стала мамою в 19 років. Тоді вона народила сина Іллю від свого першого чоловіка Олександра Поліщука. Цей шлюб протривав всього 4 роки. В результаті молода Катя була змушена сама виховувати маленького сина. Але це аж ніяк не завадило їй побудувати успішну кар’єру на телебаченні.

Таїсія Повалій

Зрадниця Повалій поскаржилася на проблеми з Ігорем Ліхутою після 28 років у шлюбі
Зірки, які рано стали батьками: Таїсія Повалій

Таїсія Повалій, яка колись була зіркою номер 1 в Україні, народила первістка у 18 років. Це не завадило жінці побудувати успішну співочу кар’єру.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.