Даніель Салем стане татом: усиновить дитину, яка втратила батьків через війну – Тіна Кароль буде хресною?

Відомий український телеведучий повідомив чудову новину – зовсім скоро він стане татом. Знаменитість розповів, що почав процес усиновлення дитини, яка втратила батьків через війну

Український телеведучий Даніель Салем, який з початку повномасштабної війни служить у Національній гвардії України, повідомив про те, що готується стати батьком. Знаменитість зізнався, що вирішив стати прийомним батьком дитини, яка втратила рідних внаслідок бойових дій. Про це телеведучий розповів у інтерв’ю для українського журналіста Слави Дьоміна.

Даніель Салем також додав, що він вважав, що процес усиновлення є дуже легким та швидким, проте насправді це виявилось доволі важкою задачею. Знаменитість зауважив, що він прямо тут і зараз хотів стати татом двомісячної дівчинки, батьки якої загинули під обстрілами, проте на законодавчому рівні він не може так швидко стати батьком. Зараз дитині виповнилось вже чотири місяці.

Даніель Салем повідомив, що скоро стане батьком вдруге
Даніель Салем повідомив, що скоро стане батьком вдруге

Річ у тім, повідомив знаменитість, що він не може оформити навіть опікунство, оскільки мати його дитини зараз перебуває закордоном, а він – на фронті. Тож, чотиримісячну дівчинку просто немає на кого залишити, поки Даніель Салем перебуває на передовій. Український телеведучий зауважив, що стати батьком зможе тільки після війни.

Я думав, що зможу зробити це дуже легко, але ні. Тільки після війни…

– прокоментував знаменитість.

Український ведучий Даніель Салем повідомив про намір усиновити дитину
Український ведучий Даніель Салем повідомив про намір усиновити дитину

Проте, продовжив відомий ведучий, він не втрачає надії та впевнено заявляє, що ця дівчинка стане його рідною дитиною. Крім того, поділився Даніель Салем, ця історія для нього особливо щемлива, оскільки він врятував дитину з-під обстрілу, а отже вважає це буквально знаком долі – він мусить стати її батьком.

Їй було два місяці, коли ми її забрали з-під обстрілів. Це дуже інтимна історія для мене. Я це зроблю, але це серйозна історія

– зауважив Даніель Салем.

До слова, донька українського ведучого Санта-Луна дуже сильно зраділа, коли батько їй повідомив, що скоро в неї з’явиться сестра. До слова, український ведучий Даніель Салем перебуває у близьких дружніх стосунках з Тіною Кароль, тож, можливо, зірка стане хресною майбутньої доньки знаменитості?

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.