Олена Кравець пішла з 1+1, Лілія Ребрик – з каналу “Україна”, а Фреймут – з Нового: перебралися на інші канали

Популярні українські телеведучі вже досягли такого рівня і статусу, що можуть самостійно обирати, на якому каналі працювати. Продюсери за ними ганяються.

На українському телебаченні виходить багато розважальних шоу. Найбільша їх кількість сконцентрована на каналах 1+1, Новому каналі, СТБ, каналі “Україна”.

Олена Кравець пішла з 1+1

Олена Кравець пішла з 1+1
Олена Кравець пішла з 1+1

Зірка шоу “Вечірній квартал” Олена Кравець регулярно з’являлась а ефірах 1+1. Крім гумористичного проекту вона вела програму “Твій день”, але все змінила війна. В інтерв’ю Кравець зізнавалась, що їй зараз дуже важко шуткувати, весь цей стрес відбивається на її здоров’ї і вона буквально себе втрачає. Через це Олена вирішила призупинити гумористичну діяльність і втілити в життя свою велику мрію — авторський проект.

Кравець запустила шоу “Вечір з Оленою Кравець” на телеканалі “Дом”, в якому по душах спілкується із зірковими гостями про те, що їх хвилює найбільше.

Ольга Фреймут пішла з Нового каналу

Ольга Фреймут пішла з Нового каналу
Ольга Фреймут пішла з Нового каналу

Телеведуча Ольга Фреймут прославилась завдяки таким проектам Нового каналу, як “Підйом”, “Кабріоліто”, “Хто зверху?” і звичайно “Ревізор”. Не дивлячись на це, Оля в 2013 році змінила місце роботи і перейшла на канал-конкурент 1+1 та випустила там авторську програму “Інспектор Фреймут”, яку глядачі часто порівнювали з “Ревізором”. Зараз ведуча не працює на телебаченні, тому що через війну виїхала за кордон.

Лілія Ребрик пішла з каналу “Україна”

Лілія Ребрик пішла з каналу Україна
Лілія Ребрик пішла з каналу Україна

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик не за власним бажанням пішла з каналу “Україна”. 22 липня 2022 року телеканал закрили, разом з ним припинилися зйомки ранкового шоу “Ранок з Україною”, в якому Лілія багато років працювала і вважала це місце дуже рідним.

Новим місцем роботи Ребрик став канал “Дом” і інше ранкове шоу “Ранок Вдома”.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.