“Я не домашній алкоголік”: Михайло Єфремов відверто заговорив про свою залежність

Під час карантину актор Михайло Єфремов вирішив почати боротися зі своєю пристрастю до алкоголю.

56-річний актор відомий не тільки своїм яскравим талантом і активною громадянською позицією, а й любов’ю до міцних напоїв.

Останнім часом навіть в кіно його запрошують, в основному, на ролі персонажів, які неабияк люблять випити і дуже далекі від здорового способу життя. У ЗМІ люблять жартувати, що на роботі Єфремову тепер навіть грати не потрібно, він просто знаходиться у звичному для себе образі любителя “біленької”.

Сам же Михайло ніколи не заперечував своєї пристрасті до випивки і до  хорошого алкоголю, він навіть жартівливо називав себе “життєрадісним п’яницею”.

Михаил Ефремов в фильме "На Париж"
Михайло Єфремов у фільмі “На Париж”

Але в карантинному режимі артист нарешті вирішив почати боротьбу зі своєю залежністю.

За словами Єфремова, до такого рішення його підштовхнула відповідальність за сім’ю. У відвертому інтерв’ю видавництву “Комерсант” він розповів, що абсолютно не вважає себе домашнім алкоголіком. Він любив перекинути чарку в пабах і барах, але не за столом у рідній кухні.

У період, коли всі громадські заклади закриті на карантин, Михайло абсолютно втратив мотивацію пити. Раніше він це робив після репетицій і вистав, щоб розслабитися після емоційного виснаження під час роботи. Додому він приходив, коли сім’я вже спала.

Зараз же поруч з дружиною і трьома дітьми хочеться бути тверезим і насолоджуватися часом з ними. Актор перебуває у п’ятому шлюбі і виховує двох дочок 15 і 13 років, а також 10-річного сина.

Михаил Ефремов с детьми
Михаил Ефремов с детьми

Нагадаємо, що за кілька тижнів до карантину Єфремов потрапив в п’яний скандал — його не пустили на борт літака Санкт-Петербург-Рига через нетверезий стан.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.