Осадча в шосту річницю шлюбу з Горбуновим розповіла правду про стосунки з чоловіком: “Юрко, дякую за терпіння”

Відома українська ведуча привітала коханого чоловіка з важливим для їхньої родини днем та поділилась з шанувальниками романтичними спогадами про те, за що вдячна Горбунову

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська телеведуча Катерина Осадча опублікувала милий сімейний кадр зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим. В описі до нової фотографії знаменитість залишила романтичне привітання, в якому пригадала, за що вдячна своєму чоловікові.

Щорічно 3 лютого зіркова пара святкує річницю свого весілля – саме в цей день, шість років тому, вони озвучили обітниці одне одному та перед найріднішими людьми присяглись бути поруч і в горі, і в радості. З 2017 року знаменитості не кривлять душею та гідно проходять всі випробування разом – саме за це українська ведуча подякувала своєму чоловікові.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов святкують шість років разом
Катерина Осадча та Юрій Горбунов святкують шість років разом

В особистому блозі відома українська телеведуча привітала свого коханого, а за сумісництвом і колегу, Юрія Горбунова зі святом, “чавунною” річницею весілля. Знаменитість висловилась про їхні стосунки та заявила, що в майбутньому вони обов’язково розповідатимуть онукам про те, як пережили пліч-о-пліч найважчі життєві випробування.

Сьогодні шість років, як ми чоловік і дружина. Юрко, дякую за терпіння і мудрість, за кохання і за каву в ліжко. Складні часи, але переживемо все разом… головне – чути одне одного, розуміти, поступатися

– зізналась Катерина Осадча.

Відома телеведуча показала шанувальникам милу фотографію зі своїм коханим Юрієм Горбуновим. На опублікованому кадрі зіркова парочка позує в однакових образах – звичайний синіх джинсах та білих футболках. Найголовніша прикраса цього кадру – щира усмішка закоханих.

Катя Осадча замилувала шанувальників новим фото з Юрієм Горбуновим
Катя Осадча замилувала шанувальників новим фото з Юрієм Горбуновим

Український ведучий відповів своїй дружині у коментарях, зізнавшись їй у коханні та додавши, що вона – найкраща в усьому світі.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.