Володимир Зеленський зворушливо привітав дружину-першу леді з днем народження: “Кохана ОВ, твій ВО”

6 лютого перша леді України Олена Зеленська святкує свій день народження. Президент Володимир Зеленський дуже зворушливо привітав дружину з 45-річчям.

Володимир і Олена Зеленські стали найкрасивішою парою президента і першої леді за всю історію України. Вони є прикладом, як пронести щире кохання крізь багато років разом і не втратити почуття один до одного.

6 лютого 2023 року Олені Зеленській виповнилось 45 років. Дружина президента отримала багато привітань від іноземних друзів, зірок українського шоу-бізнесу, звичайних українців, але найголовніші слова їй присвятив коханий чоловік Володимир Олександрович. Зеленський в своєму Інстаграм-блозі виставив неймовірно гарне фото дружини і в привітанні побажав їй скорішої перемоги, а також подякував їй за дітей, за те, що вона завжди поруч, не втрачає віру і зміцнює його:

Бажаю ОДНОГО тобі. Щоб день перемоги ЛЮДЕЙ над ОРКАМИ скоріше настав у твоєму житті. В нашому житті… В житті всього народу! Бажаю, люблю, вітаю! Кохана ОВ, твій ВО

, – написав Зеленський.

Користувачі Мережі приєднались до привітань і відмітили, що країна, в якій є такий приклад міцного кохання та віри — обов’язково переможе в цій війні.

Нагадаємо, Володимир і Олена Зеленські познайомились ще коли вчились в паралельних класах криворізької гімназії, вони тоді особливо не спілкувались, але президент в інтерв’ю зізнавався, що закохався в майбутню дружину з першого погляду, а Олена розповідала, що знала його тільки тому, що він завжди був в центрі уваги.

Володимир Зеленський не набагато вищий за свою дружину Олену Зеленську, чинну першу леді України
Володимир Зеленський зворушливо привітав дружину-першу леді з днем народження

В 2003 році закохані зіграли весілля, а в 2004 народилась їх перша дитина, дочка Олександра. Пізніше у пари з’явився син Кирило. Діти президентського подружжя знаходяться в Україні разом з батьками, але Володимиру Олександровичу дуже рідко вдається побачитись з сім’єю в цей напружений і складний час.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.