Холостяк-12 Алекс Топольський зізнався, чому не склалися стосунки з переможницею Лозовицькою: “Я боюся кохати”

Герой 12 сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський зізнався шанувальникам, чому у нього не склалися стосунки з переможницею проекту Катею та взагалі з жінками.

В фіналі 12 сезону реаліті-шоу “Холостяк” молодий бізнесмен Алекс Топольський вибрав модель Катерину Лозовицьку, відправивши додому фіналістку Сашу Мудру, але їх стосунки в реальному житті протривали всього місяць. Пара розсталась за день до повномасштабного російського вторгнення. Переможниця “Холостяка-12” в інтерв’ю зізналась, що Алекс її розчарував, тому що виявився не тим чоловіком, про якого вона мріяла.

Холостяк-12 Алекс Топольський зізнався, чому не склалися стосунки з переможницею Лозовицькою
Холостяк-12 Алекс Топольський зізнався, чому не склалися стосунки з переможницею Лозовицькою

В своєму Інстаграм-блозі Топольський поділився з підписниками особистим і пояснив, чому не може зустріти свою половинку.

Іноді я боюся кохати. У мене бувають моменти, коли я боюся кохати. Я думаю багато хто з вас в одному човні разом зі мною. Можливо ми боїмося кохати тому що в якийсь момент життєвого шляху ми набули такого досвіду, що кохання може поранити нас і загалом небезпечне. Можливо, ми свідомо чи не свідомо віримо, що кохання – це ризик, на який ми не можемо піти, тому ми пробували і це закінчилося плачевно у минулому. Але, я усвідомив, що навіть якщо щось сталося у минулому, зовсім не означає – це станеться знову. Минуле не визначає моє майбутнє, як і ваше. Завжди можна перевернути сторінку у житті та почати жити з чистого аркуша

, – написав Холостяк.

Чоловік відмітив, що життя — це постійна робота над помилками і важливо своєчасно засвоювати уроки та рухатися вперед:

Мені імпонує життєве кредо Метью Макконахі – “jkl”. Just keep living – просто продовжуйте жити 🙂 Моє кредо утворилося кілька років тому – “не важливо, що б не відбувалося в житті – ніколи не переставати їм насолоджуватися”. Я готовий перегорнути сторінку

Користувачі Мережі порадили Алексу знайти час для себе, а не тільки для бізнесу, тоді знайдеться і кохана.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.