Козловський розповів, як піднявся після розбірок з продюсером Кондратюком: “Одиниці простягнуть руку допомоги”

Відомий український співак Віталій Козловський багато років співпрацював з продюсером Ігорем Кондратюком, але вони розійшлись з гучним скандалом.

Віталій Козловський та Ігор Кондратюк почали співпрацювати як артист і продюсер після перемоги співака в шоу “Шанс”. Після 10 років разом Віталій вирішив рухатися далі вже самостійним шляхом, але Ігор заборонив виконувати екс-підопічному всі хіти, написані в той час і подав на нього в суд з вимогою виплатити грошову компенсацію в 300 тисяч доларів.

Ігор Кондратюк назвав ім'я артиста, талановитішого за Віталія Козловського
Козловський розповів, як піднявся після розбірок з продюсером Кондратюком

Козловського в різних інтерв’ю постійно питають про розбірки з Кондратюком. Співак заявив, що продюсер до сих пір не дає йому спокійно жити і розвивати музичну кар’єру, але він все одно займається своєю справою, дає концерти для українських захисників і пише мотивуючі пости в Інстаграм-блозі.

На цей раз Віталій поділився думками, як важко підніматись після падіння:

Інодіважко подолати одну сходинку. А буває, що в якийсь момент шлях перетворюється на підйомник і ти стрімко підіймаєшся. Одного разу спіткнувшись, летиш донизу і лише одиниці простягнуть руку допомоги. Завжди нелегко підійматись із колін, але можливо! А що ж там угорі, – на вершині мрій та можливостей? – Наступна сходинка! І тільки тобі вирішувати, крокувати вгору чи донизу! А якщо зупинитись? Тоді тебе обженуть і ти залишишся внизу… Життя як сходи та щодня необхідно робити вибір

Артист також відмітив, що сьогоднішній вибір українців — хоробро і до останнього відстоювати свою землю, незалежність та свободу:

Це надзвичайно важкі днини для нас, українців. Але в душі всі ми знаємо, що це такий наш шлях у подоланні нашої залізобетонної вершини. Вірю всім серцем і душею в наших Людей, Воїнів і в нашу майбутню світлу долю!

, – написав Козловський і поділився новиною про вихід його нової пісні.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.