Успішні, але самотні: Алла Мазур, Лідія Таран, Тіна Кароль та інші зірки, які не змогли побудувати сім’ю

Вони досягли неймовірних висот у своїй кар'єрі, але так і залишилися самотніми. Чому Алла Мазур, Лідія Таран, Тіна Кароль та інші зіркові красуні досі незаміжні і де зараз батьки їхніх дітей – далі в матеріалі.

Героїні нашої сьогоднішньої статті – відомі, популярні та заможні жінки. Всі вони встигли стати мамами, проте особисте життя у них так і не склалося.

Лідія Таран

Донька Лідії Таран
Самотні зірки: Лідія Таран

45-річна ведуча ТСН Лідія Таран ніколи не була заміжня офіційно. Декілька років жінка жила у цивільному шлюбі з відомим телеведучим Андрієм Доманським. Саме від нього Лідія народила доньку Василину, якій зараз 14 років. У 2010 році Доманський покинув Лідію і маленьку донечку і пішов до іншої жінки. З того часу телеведуча не мала жодних серйозних стосунків і досі залишається самотньою.

Алла Мазур

Син Алли Мазур
Самотні зірки: Алла Мазур

56-річна телеведуча Алла Мазур ретельно приховує своє особисте життя. Офіційно жінка не заміжня і не відомо, чи був у неї чоловік раніше. У 2008 році, у віці 42-х років, Алла народила сина Артема, батька якого вона досі приховує.

Тіна Кароль

На кого вчиться єдиний син Тіни Кароль
Самотні зірки: Тіна Кароль

Тіна Кароль могла б мати міцну сім’ю і бути коханою дружиною. Хоча вона такою і була, проте недовго. У 2013 році від онкологічної хвороби помер її офіційний чоловік Євген Огір, від якого Тіна має сина Веніаміна. З того часу пройшло вже майже 10 років, але співачка досі не може відпустити минуле. Сама Тіна зізнається, що не мала жодних серйозних стосунків з чоловіками після смерті Огіра.

Ксенія Мішина

Самотні зірки: Ксенія Мішина

Неймовірна красуня Ксенія Мішина ніяк не може знайти своє кохання. Акторка навіть зважилась стати першою “Холостячкою” в надії знайти свою людину. Здавалось, їй це вдалося: з переможцем шоу Олександром Еллертом Ксенія будувала стосунки близько року, але і вони закінчились розставанням. Варто додати, що у Мішиної є син Платон. З батьком дитини акторка не спілкується.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.