Настя Каменських вперше після раптового зникнення з’явилася в Мережі: вже народила?

Відома українська співачка Настя Каменських вперше після раптового зникнення з інфопростору повернулася в Мережу. Співачка розповіла, чому не виходила на зв'язок.

Настя Каменських із тих артисток, як намагаються бути якомога ближче до своїх прихильників. Співачка активно веде Інстаграм-блог, де щодня публікує свіжі фото і відео, розказуючи подробиці свого творчого та особистого життя.

Втім, на початку 2023 року Настя Каменських раптово зникла з соціальних мереж. Напередодні співачка розповідала, що поїхала у Велику Британію і востаннє виходила на звязок ще на Різдво, коли вітала своїх прихильників зі святом.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Настя Каменських вперше після раптового зникнення з’явилася в Мережі

Варто відзначити, що останні місяці навколо Насті Каменських крутилось багато чуток. Поговорювали, що співачка може бути вагітною, адже вона помітно погладшала і ховала свої форми за просторим одягом. Також ходили чутки, що Каменських розлучається зі своїм чоловіком Потапом. Приводом для цих чуток було те, що співачка перестала з’являтися зі своїм чоловіком на людях і перестала про нього згадувати в інтерв’ю та соціальних мережах. Крім того, Настя перестала носити обручку.

Потап і Настя Каменських вперше за півроку з'явилися разом на публіці
Настя Каменських вперше після раптового зникнення з’явилася в Мережі

З огляду на вищесказане, коли Настя Каменських зникла з соціальної мережі, її прихильники почали підозрювати, що співачка або народжує за кордоном, або ж переживає болісне розлучення.

Нещодавно Настя Каменських вперше за останній місяць з’явилася в Інстаграм. Співачка опублікувала сторіс, де оприлюднила своє старе фото і зізналася, що просто не мала ресурсу щось публікувати останній місяць.

Настя Каменських вперше після раптового зникнення з'явилася в Мережі
Настя Каменських вперше після раптового зникнення з’явилася в Мережі

Привіт! Давно не бачились з вами тут. Не було ресурсу щось викладати, можливо якось я поділюсь з вами думками на цю тему.А зараз хочу поступово повертатись та показувати трохи більше свого життя.

, – написала Настя Каменських.

Схоже, співачка все ж переживала непростий період свого життя, тому і не виходила на зв’язок з прихильниками.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.