Оля Полякова дбає про комфорт всюди, де знаходиться: у бомбосховищі зірки є навіть необхідні дрібнички

Гламурна Оля Полякова навіть власне бомбосховище перетворила на жіночий будуар. Коли співачка показала укриття, де переховується, всі ахнули, побачивши купу непотрібних для екстремальних умов речей.

Сама ж королева ночі певна, що просто облаштувала зону комфорту. Полякова показала, як разом зі знімальною групою спустилася під землю, коли почався черговий ракетний обстріл. На відео видно перегородку. Зірка пояснила, що її поставили, щоб було тепліше. Обігрів забезпечується за допомогою УФО. Та все ж його, мабуть, недостатньо, оскільки вбрана білявка в теплу пухову куртку з міховим коміром.

Ну, і як же артистці обійтися без гримерки?! Є і велике дзеркало з цілим рядом лампочок, що дають достатньо світла, і чимало засобів для нанесення мейкапу. Оля похвалилася результатами роботи стилістів, які працювали в екстремальних умовах.

Напевно, зірка не раз згадала закордоння, де перебувала певний час з початку війни. Там усе було набагато комфортніше. Але Полякова все одно повернулася до Києва і готова зніматися за будь-яких умов.

Ірина Білик підготувалася завчасно

Ще коли 2012 року ходили чутки про можливий кінець світу, співачка придбала будинок під Києвом, в якому був спеціальний захисний бункер. Тоді він Ірі не знадобився, а зараз може зіграти свою рятівну роль. Розраховане укриття на 6 людей.

Ірина Білик підготувала захисний бункер завчасно

Разом із подругою Ольгою Горбачовою Білик підготувала раціон на випадок НС – топлене масло і мед. Знаменитості десь вичитали, що вживаючи по одній ложці цих поживних продуктів на день, можна протягнути доволі довго.

Цікаво, кого Ірина має намір забрати з собою, щоб врятувати життя? Напевно, Дмитра Коляденка, з яким останнім часом бачиться доволі часто. Шкода, що приміщення не настільки велике, щоб вмістити всіх колишніх чоловіків зірки.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.