“Навіщо зараз хизуватись”: Влад Яма нарвався на критику за романтичне фото з дружиною біля океану

Відомий український хореограф зе 24 лютого виїхав разом з родиною за кордон – там чоловік живе й досі. Користувачі мережі не втомлюються критикувати Влада Яму

На початку повномасштабної війни відомий український хореограф Влад Яма разом зі своєю дружиною та сином виїхали за кордон. Зіркова родина оселилась у США, де дитина подружжя почала відвідувати школу, а Яма з дружиною – займатись благодійністю та волонтерством. Разом з тим, виїзд знаменитості спричинив шквал критики у суспільстві.

Шанувальники відомого українського хореографа вже майже рік не можуть дочекатись відповіді на запитання, чому ж Влад Яма таки не повернувся в Україну. Знаменитість не горить бажанням відповідати, а ось його дружина Лілія, хоча й прокоментувала ситуацію, конкретної причини відсутності свого коханого на Батьківщині не озвучила.

Влад Яма з початку повномасштабної війни перебуває за кордоном
Влад Яма з початку повномасштабної війни перебуває за кордоном

Можна припустити, що реакція мережі була б дещо спокійнішою, якби Влад Яма не продовжував активно вести особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, привертаючи до себе увагу. Ба більш, ймовірно, українці б навіть забули про знаменитість і той факт, що він – за кордоном, якби не постійні фотографії та відео з США.

Під кожним дописом відомого українського хореографа в соціальній мережі збирається чимало осудливих і навіть гнівних коментарів від користувачів Інстаграму. Частина підписників Влада Ями намагається зрозуміти, чому він досі у США, а частина – просто критикує знаменитість.

Так сталось і у коментарях під новою публікацією Влада Ями, на якій він продемонстрував ніжні обійми зі своєю дружиною. Романтична фотосесія була відзнята на побережжі океану в Маямі. Підписники зауважили, що такими фотографіями зараз ділитись недоречно.

Коментарі під новим дописом Влада Ями
Коментарі під новим дописом Влада Ями

Влад Яма у відповідь на один з коментарів обурився, що ці фотографії були зроблені понад рік тому. Втім, підписники звернули увагу хореографа, що річ не в тім, коли саме він сфотографувався зі своєю коханою, а в тому, що подібні хизування зараз взагалі не на часі.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.