Катерина Репяхова зізналася, що купила машину за гроші Віктора Павліка: “Я сказала, що хочу новий смарт”

Дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова давно водить автомобіль. Першу машину дівчині придбав зірковий коханий.

Катерина Репяхова – відома українська блогерка, яка ділиться в Мережі всім своїм життям з численними підписниками. В 2020 році дівчина вийшла заміж за співака Віктора Павліка. Через велику різницю в віці Катю критикували, що вона повелась на гроші, але вона самостійно заробляє на рекламі в блозі і власному магазині дитячого одягу. На артисті висів великий кредит за квартиру, придбану в третьому шлюбі і гасив він його вже в стосунках з Репяховою. Вона також є концертним директором зіркового чоловіка, однак останній рік доходів з концертів вони не отримують через те, що всі виступи зараз в основному благодійні.

Катерина Репяхова показала, як виглядає Віктор Павлік, підстрижений наголо
Катерина Репяхова зізналася, що купила машину за гроші Віктора Павліка

Дружина Віктора Павліка часто кудись їздить на власному авто. У неї Toyota C-HR за більш ніж 700 тисяч гривень. Це третя машина Катерини. В своєму Інстаграм-блозі блогерка відповіла на питання підписниці, чи вона сама заробила собі на автомобіль чи це подарунок від чоловіка.

Першу машину мені купив чоловік, Smart 99 року за 3000$. Через рік я сказала, що хочу новий смарт. Ми взяли наші гроші, які разом заробили в турі і купили більш новий Smart за 8000$. А 2 роки тому ми продали нерухомість, на яку я відкладала з концертів, які робила Віктору Павліку і ми купили мені вже Toyota. Тому я не знаю, як рахувати, якби я не робила тури, відкладати було би ні від куди

, – розповіла Репяхова.

Катерина Репяхова зізналася, що купила машину за гроші Віктора Павліка
Катерина Репяхова зізналася, що купила машину за гроші Віктора Павліка

Нагадаємо, стосунки Віктора Павліка з молодою фанаткою Катериною Репяховою почались, коли він був в шлюбі з третьою дружиною Лорою Созаєвою. Заради коханки співак розлучився з жінкою і зараз разом з Катею виховує маленького спільного сина Михайлика, який народився у пари в 2021 році через рік після одруження. Блогерка зізнавалась, що мріє також про дівчинку, нещодавно вона відвідувала клініку Адоніс, в якій народжувала сина, але не розповіла з якою метою.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.