Вічно “вагітна” Настя Каменських показала фото з дитиною: “Ще один привід нагадати про це”

Відома українська співачка Настя Каменських поділилась своєю благодійною ініціативою, до якої закликала долучатись всіх бажаючих і всіх хто може.

Настя Каменських в 2020 році стала офіційним зірковим амбасадором фонду “Таблеточки”. Цей фонд надає допомогу онкохворим дітям і їхнім сім’ям в Україні. Зараз під час повномасштабної війни артистка не припинила свою діяльність.

В своєму Інстаграм-блозі Настя Каменських в День онкоховорої дитини опублікувала фото з дитиною, яка хворіє раком і написала:

Як амбасадор фонду Таблеточки я знаю, що підтримка онкохворих діток важлива завжди, а сьогодні – ще один привід нагадати про це і вам. Зараз всі українці переживають складні часи, уявіть, як себе почувають малюки, що повинні разом з цим ще й боротися за своє життя

Куди зникла Настя Каменських після повернення в Україну
Настя Каменських зворушила фото з дитиною і зізнанням

Співачка розповіла, що фонд зараз в пошуці нових благодійників, які оформлять підписку на щомісячну допомогу маленьким пацієнтам. Вона пояснила, що це така ж сама підписка як на Spotify чи щось інше, що є в більшості телефонів. Треба обрати зручну дату списання і комфортну суму, яка кожний місяць буде перераховуватись на користь дітей.

Саме така регулярна допомога дає можливість маленьким українцям отримувати своєчасне, безперебійне та якісне лікування,навіть під час війни, та з кожним днем наближає їх перемогу. Пам’ятайте, що будь-яка посильна для вас сума, що стане стабільним щомісячним внеском – може врятувати десятки дитячих життів

, – відмітила Настя.

Користувачі Мережі похвалили Настю за її добре серце і бажання робити добрі справи навіть в такі складні часи.

Нагадаємо, разом зі своїм чоловіком Потапом Каменських з перших днів повномасштабної війни в Україні почала давати благодійні концерти та збирати гроші для ЗСУ. Зіркова пара довгий час знаходилась за кордоном, але зараз вони вдома.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.