Тонка комбінація абрикосового кольору і пальми: Нікітюк зізналась, де ночує та де б їй насправді хотілось бути

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк чесно розповіла, де їй, проти власного бажання, доводиться ночувати та де б вона насправді хотіла опинитись

Одна з найвідоміших телеведучих України Леся Нікітюк завоювала популярність завдяки відмінному почуттю гумору. Так, зірка вміє вдало пожартувати та “підколоти” не лише на сцені чи в об’єктиві знімальних камер, а й у реальному житті. Знаменитість активно підіймає настрій своїм шанувальникам, які стежать за її особистим блогом.

Нещодавно відома українська ведуча поділилась фотографією на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Леся Нікітюк позувала в яскравій спідній комбінації абрикосового кольору, а в руках тримала настільну прикрасу у вигляді пальми. Зірка зізналась, що поставила її біля свого ліжка вдома, аби уявляти, що насправді спить десь на островах.

Відома ведуча Леся Нікітюк поділилась стильним фото у своєму блозі
Відома ведуча Леся Нікітюк поділилась стильним фото у своєму блозі

В описі до опублікованої Історії знаменитість поділилась планами на перші повоєнні дні. За зізнанням Лесі Нікітюк, після перемоги вона одразу вирушить на теплі острови. Зірка також залишила опитування для своїх шанувальників. Ведуча заохотила підписників зізнаватись, хто з них зараз під пальмами.

Варто зазначити, що пальми, ймовірно, є улюбленою рослиною відомої української телеведучої. Так, раніше в особистому блозі знаменитість показувала свою постільну білизну, на якій, як не дивно, намальовані тропічні пальми.

Леся Нікітюк показала власну постільну білизну з пальмами
Леся Нікітюк показала власну постільну білизну з пальмами

До початку повномасштабної війни відома українська ведуча була частою гостею аеропортів по всьому світі. Знаменитість часто подорожувала, а найулюбленішим місцем для відпочинку були саме тропічні острови. Звідти в Лесі Нікітюк є багато фотографій та відео, а ще більше – спогадів.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.