Дружина Сасанчина зібрала речі й збирається їхати геть без чоловіка: що відбувається у молодій зірковій родині

Відоме українське молоде подружжя свого часу завоювало увагу тисяч шанувальників. Дружина Сасанчина висловила намір поїхати з країни разом з донькою та без чоловіка

20-річний український співак Роман Сасанчин прославився завдяки участі у вокальному шоу “Голос країни”. Всього за декілька років, правильно використавши свій талант, молодий артист зумів стати знаменитістю. Романа називають справжнім відкриттям українського шоубізнесу – й не дарма.

Втім, популярним його зробила не лише професійна діяльність, а й рішення створити родину у доволі юному віці. Тисячі шанувальників спостерігають за першими кроками його та дружини у подружній світ, а Іванна, кохана Сасанчина, детально все показує в особистому блозі.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік

Так, цього разу шанувальникам стало відомо, що дружина Романа Сасанчина разом з донькою збираються вирушити у подорож. Іванна показала милу фотографію їхньої з чоловіком доньки й зізналась, що вони збираються кудись поїхати. Оскільки блогерка зізналась, що чоловіка з собою вони не візьмуть, можна було одразу припустити, що дівоча компанія поїде за кордон.

Пізніше Іванні розповіла, що збирається з донькою навідатись до Меджугор’я, що у Боснії та Герцеговині.

Історії з особистої сторінки дружини Романа Сасанчина
Історії з особистої сторінки дружини Романа Сасанчина

Нагадаємо, що відомий український співак і його майбутня дружина почали зустрічатись 2020, а вже наступного року – офіційно стали подружжям. На той момент Іванна була на дев’ятому місяці вагітності.

Після початку повномасштабної війни Роман Сасанчин з дружиною вирішили не покидати свого місця проживання та залишились в Україні. Зіркова пара наразі заробляє на своїх блогах, оскільки, наприклад, з професійною діяльністю Романа сьогодні заробити кошти на утримання родини важко та навіть майже неможливо.

Втім, відсутність концертів і виступів не заважає молодій родині заробляти достатньо грошей та жити щасливо.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.