Як виглядають і чим займаються дорослі діти Білик, Полякової, Осадчої та інших зірок: не всі пішли у творчість

Багато українських зірок мають дорослих дітей. Хтось із них веде публічний спосіб життя, а хтось – закритий. В цій статті ми розповімо, який життєвий шлях обрали для себе спадкоємці знаменитостей.

Дуже часто діти зірок обирають для себе шлях батьків і теж йдуть у творчість. Втім, це не аксіома, буває і таке, що діти зірок свідомо обирають інший шлях і навпаки уникають публічності.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл

Старша донька Ольги Фреймут святкує день народження
Як виглядає і чим займається старша донька Ольги Фреймут 

Старшій доньці телеведучої Ольги Фреймут Златі вже 17 років. Дівчина виросла дуже яскравою, харизматичною і навіть провокаційною особистістю. Злата ще з дитинства сяє на телеекранах. Так, донька Фреймут брала участь у шоу “Танцюють всі” та “Розсміши коміка”.

Коли Злата почала дорослішати, вона почала змінюватися. З милої дівчинки вона перетворилася у провокаційного підлітка. У Інстаграмі дівчини безліч фото, де вона позує у коротких спідницях, топах з вирізами і яскравим макіяжем.

Злата Мітчелл
Як виглядає і чим займається старша донька Ольги Фреймут 

Вже 2 роки Злата навчається у школі-інтернаті в США. У який ВНЗ дівчина вступатиме, наразі невідомо. Ймовірно, Злата Мітчелл пов’яже своє життя із творчою професією.

Донька Олі Полякової Маша

Оля Полякова розповіла, які у неї стосунки зі старшою донькою
Як виглядає та чим займається старша донька Полякової

17-річна донька Олі Полякової Маша являється студенткою першого курсу престижного лондонського університету. Дівчина вирішила піти по стопах матері і теж стати співачкою. Маша в університеті вивчає саме музику.

Варто відзначити, що Маша Полякова зараз популярна не менш, ніж її зіркова мама. Проте цю популярність дівчина здобула не талантом, а провокативною поведінкою. Так, у Інстаграмі Маші багато дуже нескромних фото. Дівчина не соромиться виражатися лайкою і показувати дорослі стосунки з бойфрендом на камеру.

Катя Осадча і син Ілля

Як виглядає та чим займається старший син Каті Осадчої

Старшому сину Каті Осадчої Іллі вже 20 років. Хлопець зовсім не публічна особистість і навіть не веде соціальні мережі. Ілля закінчив престижну бізнес-школу у Києві і вже 2 роки опановує професію в сфері IT в одному з найкращих університетів Америки.

Ірина Білик і син Гліб

Старший син Ірини Білик вийшов з-під маминого контролю
Як виглядає та чим займається старший син Ірини Білик 

Старшому сину Ірини Білик Глібу вже 22 роки. Хлопець – дуже творча особистість, він займається музикою. Вже декілька років Гліб живе у цивільному шлюбі з дівчиною Алісою, втім офіційно одружуватися вони не планують, як і не планують народжувати дітей.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.