Чи спілкуються з колишнім колегою “кварталівці” Кошовий, Пікалов, Олена Кравець: нині він працює президентом

Багато років поспіль артисти студії "Квартал 95" виступали спочатку на теренах росії, потім перебралися в Україну. Звісно, дружили сім'ями і разом проводили не лише робочий, але й вільний час. Після обрання Володимира Зеленського Президентом ситуація кардинально змінилася.

Євген Кошовий

Звісно, журналістів, що спілкуються з теперішнім художнім керівником “Кварталу” конче цікавить, як Женя підтримує стосунки з найкращим другом. Лисий зізнався, що вони регулярно обмінюються СМСками і навіть з дружиною Ксюшею одного разу бачилися з Зеленським, але подробиць він не може сповістити.

Євген Кошовий був найкращим другом Володимира Зеленського

Кошовий певен, що через надмірну зайнятість Володимир спить не більше 20 хвилин, оскільки й раніше не був соньком – щоб відновити сили йому вистачало 4 годин.

Олена Кравець

Услід за своїм сценічним чоловіком пішла на іншу роботу і єдина жінка “Кварталу 95”, але про старих друзів не забула. Звісно, поспілкуватися особисто з першою особою країни їй в теперішній час не вдається.

Олена Кравець грала на сцені роль дружини Володимира Зеленського

Олена відправляє Володимиру текстові повідомлення, але не цікавиться в Президента, коли закінчиться війна. Віддає перевагу чомусь обнадійливому, щоб морально підтримати. Іноді Кравець відправляє куму меми про нього, на що він зазвичай відповідає смайликами. Багато хто звертається до знаменитості з проханням передати щось Зеленському, але ж вона бачить колегу виключно по телевізору, як і інші.

Олександр Пікалов

Спілкування з Зеленським для криворіжця було не завжди гладким. Вони часто сварилися через роботу. Одного разу навіть цілий рік не розмовляли. Пікалов був категорично проти політичної кар’єри товариша.

Олександр Пікалов частенько сварився з Володимиром Зеленським

Зараз вони теж практично не спілкуються, хоча на свята іноді зустрічаються. Нового номеру телефону Президента Пікалов не має. А от помічник очільника держави Сергій Шефір регулярно цікавиться контентом “кварталівців” і деякі сценки не радить випускати в ефір.

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.