41-річна Тоня Матвієнко зустрілася з чоловіком Арсеном Мірзояном після тривалої розлуки: “Знову разом!”

Допоки всі гадали, що Арсен Мірзоян перебуває в Україні, музикант таємно відбув у Великобританію на побачення з дружиною Тонею Матвієнко і донькою.

З початку війни Мірзоян, як турботливий глава родини, відправив дружину з донькою Ніною за кордон, а сам залишився в Києві й пристав до активної волонтерської діяльності, майже забувши про концерти.

Жіноцтво спочатку перебувало в Португалії, а згодом перебралося до Лондона. За цей час Антоніна кілька разів приїжджала до столиці, щоб побачитися з чоловіком і мамою. Новорічні свята пара зустріла разом у Карпатах. На відпочинок часу майже не було, оскільки разом із волонтерами долучилися до акції нарізання 10 тонн олів’є для захисників на передову.

Майже рік Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян мешкають окремо

Нещодавно похвалилася, що вони з Арсеном знову разом. Виявляється, чоловік приїхав на гостини не один, а разом зі старшою донькою Тоні Уляною. Матвієнко нічого не сповіщає про подорож благовірного, але якщо уважно придивитися до фото, стає зрозумілим, що рух на дорозі лівосторонній, а вказівники написані англійською.

Напевно, Мірзоян запланував нетривалу поїздку, тому й не сповістив про неї у своєму акаунті. Можливо, приїхав у Лондон із благодійним концертом чи у волонтерських справах. Головне, що подружжя все-таки побачилося.

Матвієнко тяжко переживає розлуку з Арсеном. Перші три місяці чоловік майже не телефонував, а вона боялася першою набрати номер. Відбувалася СМСками, щоб запитати, чи живий, чи хоча б просто привітатися.

Перебуваючи на віддалі, обидва оцінили рівень почуттів і навіть жодного разу не посварилися, хоча раніше частенько цапалися. Тоня певна, що Арсен її не зраджує, бо вона подібного б не вибачила.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.