Сергій Бабкін після тривалої відсутності відвідав рідний Харків: “Не віддамо жоден клаптик нашої землі!”

Сергія Бабкіна довго хейтили, коли він з дружиною і дітьми виїхав із країни на початку війни. Схоже, що перший шок минув, і музикант повернувся не лише у Київ, а навіть наважився відвідати рідний Харків.

Бабкін похвалився світлиною з Харківського вокзалу, підписавши її:

Вдома. У Харкові.

А ще став розмірковувати з приводу єднання і згуртування українців у спільній біді, висловивши сподівання, що ворогу не дістанеться жодного клаптика нашої землі.

Після повернення з-за кордону Сергій опанував новий формат виступів – квартирник. Щоправда, для харків’янина він зовсім не новий, а просто забутий старий. Адже перші свої творчі спроби “недоношенный ребёнок войны” робив саме під час таких тісних зустрічей з відвідувачами, співаючи разом із ними.

Весь лютий у Бабкіна розписаний. Він відвідає по черзі 10 українських міст, влаштовуючи щирі зустрічі з шанувальниками. Зароблені гроші обіцяє перерахувати на потреби ЗСУ. Музикант уже відвідав Київ, Одесу, Чернігів, Полтаву. На черзі виступи у Кам’янському, Івано-Франківську, Чернівцях тощо.

Підписники взялися жваво обговорювати майбутні квартирники, цікавлячись, о котрій годині розпочнеться дійство, і де можна придбати квитки. Ті, що вже побували на зустрічі з кумиром, поділилися враженнями:

Київський квартирник удався на славу. Дякуємо за політ, музичне свято і просто дружній вечір!”

“Концерт в Одесі просто чудовий!”

“Дякуємо за концерт, емоції, натхнення! Квартирник – БОМБА! Харків.

У декого з харків’ян збереглися торішні квитки на концерт, який так і не відбувся через початок війни, і вони не знають, що з ними робити. Вінничани й львів’яни образилися, що не знайшли свого міста на афіші. Маріупольці теж за звичкою шукали…

Пораненим бійцям, що лікуються у харківському шпиталі, не довелося перейматися подібними проблемами. Вони почули у виконанні Сергія нетлінний хіт “Я – солдат” прямо в палаті.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.