“Непрості моменти життя”: колишня Остапчука Христина Горняк назвала винного у їхньому розлученні

Колишня дружина відомого українського шоумена зізналась, чому насправді вони з Володимиром Остапчуком розійшлись. Христина Горняк зазначила, що в розставанні завжди винні двоє

Відома українська блогерка та юристка Христина Горняк останнім часом особливо активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто влаштовує рубрику, яка встигла стати її улюбленою – відповіді на запитання своїх шанувальників. Цього разу Христина Горняк розповіла трішки більше про особисте життя.

Знаменитість запитала, що дратує її шанувальників у її блозі. Так, фанати української блогерки зауважили декілька моментів, але один з підписників поцікавився, чому Христина Горняк мовчить про стосунки з Володимиром Остапчуком, якщо в їхньому розлученні винен саме він.

Христина Горняк і Володимир Остапчук розлучились тихо та непомітно
Христина Горняк і Володимир Остапчук розлучились тихо та непомітно

Знаменитість на запитання відповіла коротко й зрозуміло – на думку колишньої дружини відомого українського шоумена, у розлученні завжди винні двоє. Втім, вони з ексчоловіком прийняли спільне рішення не коментувати нічого. Саме тому, за зізнанням Христини Горняк, вона й мовчить про цю історію.

Завжди винні двоє. Хтось просто більше, а хтось менше. І двоє прийняли рішення не коментувати. Сподіваюсь на розуміння

– прокоментувала знаменитість.

Українська Українська блогерка Христина Горняк зізналась, хто винний у їхньому з Остапчуком розлученніблогерка Христина Горняк зізналась, хто винний у їхньому з Остапчуком розлученні
Українська блогерка Христина Горняк зізналась, хто винний у їхньому з Остапчуком розлученні

Нагадаємо, що до знайомства зі своєю другою дружиною відомий український шоумен 13 років перебував у шлюбі з Оленою Войченко. У зіркових стосунках на світ з’явилось двоє дітей – донька Емілія та син Еван-Олександр. Майже одразу після розлучення Володимир Остапчук почав стосунки з Христиною Горняк.

2020 року зіркова пара зіграла помпезне весілля. Втім, ці стосунки не завершились хепі-ендом. Досі невідомо, чому саме Горняк та Остапчук розлучились.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.