У Віктора Павліка і Катерини Репяхової буде дівчинка: “Обираємо з чоловіком ім’я для нашої доньки”

Відомий український співак Віктор Павлік та його молода дружина-блогерка Катерина Репяхова поділилися, як обирають ім'я для їх майбутньої доньки.

Віктор Павлік в свої 57 років переживає другу молодість завдяки шлюбу з 28-річною блогеркою Катею Репяховою. Півтора роки назад у зіркового подружжя народився син Михайлик, з яким вони багато подорожують по Україні і за кордоном. Зараз Віктор і Катерина відпочивають в Буковелі. Молода дружина артиста ділиться кадрами з відпочинку і показує, як вони проводять там час.

Зірки люблять кататися на лижах і смачно поїсти. Під час ласування грибною юшкою між чоловіком і дружиною зав’язалася розмова про ім’я для майбутньої дочки, але Катя відмітила, що вони обирають ім’я заздалегідь, попередивши всі питання про другу вагітність.

Обираємо з чоловіком ім’я для нашої доньки. Я в нього питаю – “Як тобі ім’я Стефанія?” А він що мені каже? “Стефцю, Стефцю, ти бараболю вже викупила, Стефцю?”

, – сказали вони в кадрі.

Віктор Павлік та його молода дружина обирають ім'я для доньки
Віктор Павлік та його молода дружина обирають ім’я для доньки

Здається, Віктору Павліку не дуже сподобалось ім’я, яке обрала Катерина. Раніше дівчина ділилась з підписниками, що мріє назвати дівчинку Любов’ю, а ім’я для сина вона вибрала задовго до зустрічі з артистом. Репяхова була давньою прихильницею шансоньє Михайла Круга. Любов до його пісень блогерці привив батько, в підлітковому віці дівчина навіть відвідувала могилу Круга, але зараз вона не слухає російську музику в повністю перейшла на українську мову.

Віктор Павлік та його молода дружина обирають ім'я для доньки
Віктор Павлік та його молода дружина обирають ім’я для доньки

Нагадаємо, в попередніх шлюбах у Віктора Павліка народилось троє дітей. Старший син Олександр пішов по його стопах і став музикантом, дочка Христина, вона непублічна особистість, а також у зірки був син Павло, який в 2020 році помер від раку. Репяхова вперше стала матір’ю з Павліком, але планує в майбутньому народити ще дівчинку.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.