Зірка “Кріпосної” і “Холостячки” Ксенія Мішина вийшла в люди в картатій чоловічій сорочці: подратувала Еллерта

Українська актриса Ксенія Мішина показала підписникам в Мережі новий стильний образ з чоловічою сорочкою, але вона дісталась їй не від екс-коханого Олександра Еллерта.

Ксенія Мішина стала відомою, коли отримала роль в серіалі “Кріпосна”. Після виходу серіалу з нею в списку акторів зірку почали запрошувати в популярні телешоу, це вплинуло і на популярність Ксенії. Ставши героїнею реаліті “Холостячка”, блог актриси набрав велику кількість підписників, які слідкували за особистим життям знаменитості після фіналу. Вона вибрала в переможці гумориста Олександра Еллерта.

Пара виставляла багато фото і відео разом, навіть натякала на можливе весілля. Зіркова красуня по-справжньому закохалася в шоумена, вони відразу після закінчення проекту почали жити вдвох, але через рік Мішина і Еллерт розсталися.

Ксенія Мішина вийшла в люди в картатій чоловічій сорочці
Ксенія Мішина вийшла в люди в картатій чоловічій сорочці

Причину екс-холостячка довго не повідомляла, але зізнавалась, що в стосунках з Олександром було багато стресу, ревнощів і токсичності, тому вона вирішила остаточно піти від нього, але в той момент ще його кохала. Еллерт довго не втрачав надії все виправити і повернути кохану, однак вже після того, як вони на початку війни провели разом час, Ксенія різко заявила, щоб її більше не асоціювали з переможцем “Холостячки”, тому шансів на возз’єднання майже немає.

Еллерт зараз перебуває в США, а Мішина повернулась в Україну після зйомок в серіалі в Хорватії і приступила до роботи в новому телепроекті. Актриса виставила декілька нових кадрів за кулісами, поставши в них в модній картатій сорочці чоловічого крою.

Моя нова любов

, – описала Ксенія сорочку.

Ксенія Мішина вийшла в люди в картатій чоловічій сорочці
Ксенія Мішина вийшла в люди в картатій чоловічій сорочці

Модний образ Мішина завершила чорними легінсами і трендовими чоботами на масивній підошві. Зірка виглядає дуже стильно, такі поєднання дуже популярні серед стилістів в 2023 році.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.