Актори “Дизель Шоу”, які проміняли честь на гроші: Марина Грицук, Сергій Писаренко, Євген Нікішин

Герої нашої сьогоднішньої статті останні роки працювали на українському телебаченні. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні, вони обрали працювати в країні-агресорці.

Сергія Писаренка, Євгена Нікішина та Марину Грицук українська публіка дуже добре знає, адже з 2019 року всі вони були учасниками “Дизель студіо”. Писаренко та Нікішин мають російське громадянство, А Грицук – білоруське. Після початку повномасштабної війни в Україні, всі ці троє акторів своїм мовчання підтримали російську агресію, тож їх виключили з команди “Дизель шоу”. Втім, Писаренко, Нікішин і Грицук не розгубилися і вже активно працюють у росії.

Актори Дизель Шоу, які проміняли честь на гроші
Актори Дизель Шоу, які проміняли честь на гроші

Так, нещодавно стало відомо, що Марина Грицук стала телеведучою на російському каналі “ТНТ” в Білорусі. Цікаво, що сама Марина пережила окупацію. Жінка була 17 днів без зв’язку та комунікацій в одному з окупованих містечок на Київщині. Не зважаючи на це, Грицук відкрито не засудила російську агресію та геноцид українців, а почала будувати кар’єру у Білорусі.

Актори Дизель Шоу, які проміняли честь на гроші
Актори Дизель Шоу, які проміняли честь на гроші

До речі, Сергій Писаренко теж постраждав від рук російської армії. Так, весною 2022 році актор у соціальних мережах розповів, що його будинок на Київщині зруйнований. При цьому чоловік дуже обережно говорив на цю тему і навіть не сказав, хто саме винен у тому, що він залишився без даху над головою.

Нагадаємо, серед зірок, родом з України, є багато тих, які вже рік замовчують війну, адже не хочуть втрачати роботу у росії. Серед таких знаменитостей – співачка Ані Лорак, Марув, Наташа Корольова, Анна Сєдокова та інші. Втім, є і ті знаменитості, які маючи російське громадянство, вчинили по совісті і засудили російську агресію. Так, виступили проти війни і покинули росію такі артисти: Алла Пугачова, Максим Галкін, Земфіра, співачка Монеточка та інші.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.