Актори “Дизель Шоу” показали свій вечір 23.02.2022 за п’ять годин “до”: Вікторія Булітко, Яна Глущенко та інші

Сьогоднішній день – сповнений неприємними спогадами про те, як перевернулось все життя. Актриса з "Дизель Шоу" Яна Глущенко пригадала, як з колегами провела останній вечір перед повномасштабною війною

24 лютого 2022 року – ще одна трагічна дата в українській історії. Цього дня життя всіх українців перевернулось з ніг на голову, а кожен усвідомив, що нічого вже не буде так, як раніше. Жіноча половина популярного гумористичного проєкту “Дизель Шоу” пригадала останній день перед початком повномасштабного вторгнення.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Яна Глущенко, популярна українська актриса, опублікувала відео зі своїми колегами – Вікторією Булітко та Юлією Мотрук. Зірки позують в традиційному українському вбранні перед дзеркалом. Саме в цьому одязі актриси провели останній перед повномасштабною війною гумористичний концерт.

Яна Глущенко показала миле відео зі своїми колегами з Дизель Шоу
Яна Глущенко показала миле відео зі своїми колегами з Дизель Шоу

Відома українська гумористка та актриса з “Дизель Шоу” Вікторія Булітко також пригадала останні години перед початком повномасштабної війни. Зірка, як і всі її колеги, виступала на сцені й навіть підозрювати не могла, що о 5-й ранку життя зміниться безповоротно.

Втім, додала артистка, вона постійно стежила за новинами й кожну вільну хвилинку проводила за лаштунками, переглядаючи стрічку в телефоні. Вікторія Булітко зізналась, що останнє фото перед 24 лютого зробила зі своїм колегою Єгором Крутоголовим.

Вікторія Булітко пригадала останній день перед повномасштабною війною
Вікторія Булітко пригадала останній день перед повномасштабною війною
Булітко з Крутоголовим за лічені години до початку наступу
Булітко з Крутоголовим за лічені години до початку наступу

До слова, Юлія Мотрук з “Дизель Шоу” також пригадала останні дні перед початком повномасштабного вторгнення. Знаменитість зізналась, що рік тому вона навіть не підозрювала, що почне розмовляти рідною мовою в побуті, а життя було спокійним і безтурботним. Разом з командою “Дизель Шоу” вони виступали в Україні з концертами – 22 та 23 лютого артисти виходили з концертом на сцену.

Юлія Мотрук пригадала, як провела 22 та 23 лютого
Юлія Мотрук пригадала, як провела 22 та 23 лютого

Зірка також зізналась, що після виступу вона навіть не встигла виспатись – щойно повернулась додому, одразу почалась повномасштабна війна.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.