Софія Ротару відмовилася співати для росіян на корпоративі: пропонували шестизначний величезний гонорар

Відома українська співачка Софія Ротару перестала виступати перед російською публікою після початку повномасштабного вторгнення. Артистку не підкупили величезні гонорари.

Софія Михайлівна Ротару давно не виходила на сцену, але не тільки через свій поважний вік. Співачка болісно сприймає події в Україні, які відбуваються з 24 лютого, хоча на самому початку вторгнення вона деякий час мовчала. Вийшовши на зв’язок, артистка зізналась, що знаходиться в рідному селі в Україні і там же вона відзначила 75-річний ювілей.

Раніше Ротару часто світилась на гучних концертах і преміях в росії, однак останній рік все змінив. Стало відомо, що зірка відмовилася виступати на корпоративі в Еміратах перед російською публікою. За цей виступ їй пропонували шестизначний гонорар в розмірі ста тисяч євро, як стверджує російська актриса Анна Калашнікова.

Софія Ротару відмовилася співати для росіян на корпоративі за шестизначний гонорар
Софія Ротару відмовилася співати для росіян на корпоративі за шестизначний гонорар

Навіть такі шалені гроші не вплинули на рішення артистки, яке стало принциповим для неї особисто. Софія Михайлівна відмовилась взагалі від гастрольної діяльності, тому що дуже переживає через війну. В грудні 2022 року Ротару також посипались замовлення на російські новорічні корпоративи, але замовники почули відмову.

Як заявила Калашнікова, Ротару близько до серця приймає те, що відбувається і їй важко зібратись.

75-річна Софія Ротару зачаровує своєю зовнішністю
Софія Ротару відмовилася співати для росіян на корпоративі за шестизначний гонорар

Нагадаємо, члени родини Софії Ротару на початку вторгнення потрапили в публічний скандал, намагаючись покинути Україну, не маючи на це права. Це її син Руслан Євдокименко і онук Анатолій. Артистка не коментувала неприємну ситуацію. Пізніше вона розповіла про свою благодійну ініціативу, якою займається заради допомоги жінкам і дітям українських захисників та відмітила, що їй дуже незвично допомагати “на публіку”.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.