Маша Єфросиніна, Дорофєєва, Остапчук та інші зірки пригадали свій ранок 24 лютого: день, коли змінилося все

Рівно рік назад, 24 лютого, розпочалася повномасштабна війна в Україні. Рік назад життя безповоротно змінилося для кожного українця. Яким був ранок 24 лютого для українських зірок – далі в матеріалі.

24 лютого – цю дату назавжди запам’ятає кожен українець, хоча, мабуть, кожен мріє забути про цей день. Війна постукала у двері кожного українця, не дивлячись на статус, фінансове становище та інше. Відомі українці пригадали, яким для них було 24-го лютого.

Надя Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото, зроблене 24 лютого 2022 року. На знімку вона разом з подругами ховалися від вибухів під сходами в будинку. Вони принесли туди ковдри та подушки і перечікували там повітряну тривогу.

Надя зізналася, що так страшно, як у той день їй не було ніколи. Вона не знала, що їй робити, як врятуватися.

Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна пригадала, як 24-го лютого була розгублена і не знала, як захистити себе та своїх дітей.

В ту ніч 24.02, коли ми з чоловіком і друзями розводимо багаття в укритті, щоб зігріти наших дітей, я ще не знаю, що попереду ПЕКЛО, яке влаштує нам росія. Що це пекло не закінчиться а ні за місяць, а ні за три..

Сьогодні я все ще не знаю, що буде завтра. Я все ще не мрію ні про що окрім перемоги, ( ну добре, і щоб бункерна залупа відкинула ноги), і не будую планів. Але я вже не розгублена, як була рік тому. Я знаю, що треба робити щодня — працювати та допомагати.

, – написала Єфросиніна у своєму Інстаграм-блозі.

Володимир  Остапчук

Телеведучий Володимир Остапчук пригадав, як пакував 24-го тривожну валізу і думав про власну загибель. Втім, про це шоумен розповів в комічній для себе натурі.

Фото чи відео за цей день не знайшов. Може пам’ять  блокує цей день. Зі смішного, пам’ятаю, як почув перші вибухи і винищувачі над будинком подумав: Мені ж сьогодні іти брекети знімати. Та йо-майо. Тепер шо, вмирати не красивим?

, – розповів Остапчук.

 

Остапчук пригадав ранок 24 лютого
Остапчук пригадав ранок 24 лютого

Наталія Могилевська

Рік ми живемо мрією про перемогу

, – написала Могилевська

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.