Надія Мейхер їде в Німеччину до колишнього повелителя вовчиць Олега Винника: “Зі смаком щастя”

Відома українська співачка та екс-солістка гурту "Віа Гра" Надія Мейхер анонсувала свій візит до Німеччини. В цій країні вже давно знаходиться повелитель вовчиць Олег Винник.

Надія Мейхер прославилася як співачка, ставши солісткою гурту “Віа Гра”. Вона пробула в колективі найдовше серед усіх інших учасниць, а зараз займається власним модним брендом, співає оперу і приймає участь в різноманітних світських заходах. Свої відносини з чоловіком, російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим, екс-віагрянка не коментує.

Чоловік продовжує мовчати і займатися бізнесом, не зважаючи на позицію своєї зіркової дружини-українки. У пари двоє спільних дітей.

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Надія Мейхер повідомила про свою поїздку в Німеччину, в місто Штутгарт на жіночий фестиваль, який має назву “Зі смаком щастя”.

Надія Мейхер їде в Німеччину до колишнього повелителя вовчиць Олега Винника
Надія Мейхер їде в Німеччину до колишнього повелителя вовчиць Олега Винника

В Німеччині давно перебуває український співак Олег Винник, якого називають повелителем вовчиць. З початку повномасштабного російського вторгнення артист не з’являвся на публіці в Україні, а потім зник з Мережі. Ходили чутки, що він втік в Німеччину, згодом чутки підтвердив представник зірки. З’ясувалось, що Винник має проблеми зі здоров’ям, які лікує в Європі.

До речі в місті Штутгарт, куди їде Надія Мейхер, Олег Винник на початку творчої кар’єри став зіркою мюзиклів.

Гороскоп Олега Винника і таємниця його характеру
Надія Мейхер їде в Німеччину до колишнього повелителя вовчиць Олега Винника

Зараз крім Наді багато інших українських артистів їздять по світу з концертами та виступами. Настя Каменських, Джамала і Надя Дорофєєва нещодавно виступали в підтримку України у Польщі, Тіна Кароль дає тур по Америці, Андрій Данилко з Інною Білоконь виступали в Ізраїлі. В цій країні зараз живуть Алла Пугачова і Максим Галкін, які емігрували з росії через свою проукраїнську позицію.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.