Ані Лорак заявила, що до тренера з йоги пережила токсичні любовні стосунки: Фальоса і Мурат Налчаджиоглу

Скандальна українська співачка Ані Лорак висловилась про своє особисте життя в блозі і назвала попередні стосунки токсичними. Зараз вона зустрічається з тренером йоги.

Українська співачка Ані Лорак перестала бути улюбленицею українців через свою “аполітичну” позицію після подій в 2014 і 2022 роках. Артистка переїхала в росію, продовжила виступати на російській сцені та не висловилась в підтримку України. Без уточнень Лорак нещодавно влаштувала онлайн благодійний концерт для допомоги тим, хто потребує і перевела всю увагу на своє особисте життя.

В юному віці Ані Лорак стала цивільною дружиною свого продюсера Юрія Фальоси. Після багатьох років разом вони розійшлись, в інтерв’ю співачка пізніше заявила, що чоловік сприймав її як успішний музичний проект, а не як свою жінку.

Колишній Ані Лорак продюсер Фальоса розповів усю правду про стосунки зі співачкою
Колишній чоловік Ані Лорак продюсер Юрій Фальоса

Потім вона зустріла турецького красеня Мурата Налчаджиоглу, коли відпочивала в Туреччині, а він там працював в готелі.

Курортний роман призвів до одруження і появи спільної дитини, але ідеальний зі сторони шлюб виявився тільки красивою картинкою. Мурат зраджував Ані, тому в 2019 році вона подала на розлучення і про свої особисті драми писала в піснях.

Колишній Ані Лорак Налчаджиоглу поїхав на відпочинок
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу

На 14 лютого 2023 року зірка представила публіці нового коханого, тренера з йоги Ісаака. В цих відносинах Лорак почувається щасливою.

44-річна Ані Лорак вдруге стане мамою і знову з чоловіком-іноземцем
44-річна Ані Лорак закрутила роман з чоловіком-іноземцем

На Прощену неділю вона звернулась до всіх в Мережі та написала, що їй довелось пройти через важкі уроки минулих стосунків, щоб стати такою жінкою, яка вона сьогодні. Їй знадобився час, щоб прийшло розуміння, що токсичне кохання – це несправжні почуття і нестача самоповаги, але тепер вона вдячна всьому, що було в минулому, тому що ці моменти привели її до “моменту з’єднання з собою”, а також до зустрічі з чоловіком, з яким вона відчуває жіноче щастя.

В цей особливий день я вибачаю всіх тих, хто чимось мене образив, а також прошу вибачити всіх, кому я принесла біль…

, – заявила Лорак.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.