19-річний син Гаріка Кричевського мешкає в Німеччині: схоже “кієвлянкам-кієвляночкам” нічого не світить

У відомого співака Гаріка Кричевського двоє дітей – донька і син. Молодший народився 29 лютого, нещодавно відзначивши 19-річчя. Де нині мешкає нащадок любителя "кієвлянок-кієвляночєк"?

Акаунт у Даніеля (так нині називає себе Данило) Кричевського закритий для сторонніх очей. Та навіть це не спонукає молодика наповнювати його світлинами з власного життя щодня задля 2 тисяч підписників. Є кілька фоток з машинами, у ресторанах, просто неба і в різних європейських містах.

Даніель Кричевський розважається в Берліні

Останню світлину Кричевський-молодший зробив у Берліні біля історичної пам’ятки – Бранденбурзьких воріт. Жодного підпису молодик не залишив, вказавши тільки геолокацію.

З усім тим друзі Даніеля наставили вподобайок у достатній кількості. Не залишився осторонь і знаменитий татусь. Зовсім нещодавно Гарік вітав сина з черговою датою народження на власній сторінці. Кричевський тоді натякнув, що знає про мрію сина. Відзначив також, що всі мрії збуваються. Напевно, запланував зробити саме такий подарунок, як хоче іменинник.

Судячи з сервірування столу, 19-річчя сина Кричевські відзначали в родинному колі

Судячи з біо Інстаграм-акаунту, Даніель перебуває за межами України з липня 2022-го. За цей час устиг побувати не лише в Німеччині, а й у Польщі. Про те, що молодик знайомий з Жаном Беленюком, олімпійським чемпіоном і народним обранцем, свідчить їхня спільна фотографія.

Через щільний гастрольний графік Гарік Кричевський рідко бачився з дітьми

Діти в родині були бажаними і довгоочікуваними. Щоправда, для народження першої дитини довелося докласти чимало зусиль. На це пішло 4 довгих роки. Та врешті все владналося, як треба.

Старша донька Кричевських, 26-річна Вікторія, теж мешкає в Німеччині. Вона нещодавно вийшла заміж за справжнього бюргера. І вона, і Даніель здобули медичну освіту, як усі їхні родичі включно з батьками. Це вже згодом лікар Кричевський і медсестра Анжела змінили профіль роботи на музичний.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.