Обрізала довжину волосся і стала блондинкою: 28-річна дружина Віктора Павліка змінила імідж перед 8 березня

28-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова ретельно слідкує за трендами та не відстає від моди. Блогерка оновила свій імідж новою стрижкою і фарбуванням.

Катя Репяхова в стосунках з українським співаком Віктором Павліком почала розвивати свій Інстаграм-блог, який тепер приносить їй непогані доходи і дозволяє відчувати себе впевнено в ці нестабільні часи. Публіці дуже цікаво спостерігати за зірковим життям такого відомого артиста і його сім’ї. Також дівчина працює над власним брендом дитячого одягу і організовує концерти своєму чоловіку.

Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів
Молода дружина Віктора Павліка змінила імідж

Успіху в блогерстві дружина Павліка добилася завдяки своїй чесності і відкритості у спілкуванні з фанатами. Вона ділиться цікавими подробицями життя з артистом, розповідає про виховання маленького сина, про роботу, подорожі і як це все їй вдається поєднувати разом. Катерина не забуває приділяти час самій собі. На цей раз вона завітала в салон краси, щоб змінити імідж перед жіночим днем 8 березня.

Після ламінування і фарбування брів Репяхова показала, що готується до ще однієї процедури і виставила знімок з салонної мийки для волосся, натякнувши, що зміни будуть стосуватися зачіски.

Дружина Віктора Павліка показала зміну іміджу перед 8 березня
Дружина Віктора Павліка показала зміну іміджу перед 8 березня

Наступне фото це підвердило. Блогерка підстриглася і показала, скільки довжини обрізала – приблизно 5-6 сантиметрів.

28-річна дружина Віктора Павліка обрізала волосся і пофарбувала залишки довжини
28-річна дружина Віктора Павліка обрізала волосся і пофарбувала залишки довжини

Також Катя оновила колір волосся, прибрала жовтизну зі свого блонду і підфарбувала корені. Результат перевтілення вона показала підписникам одразу ж.

28-річна дружина Віктора Павліка обрізала волосся і пофарбувала залишки довжини
28-річна дружина Віктора Павліка обрізала волосся і пофарбувала залишки довжини

Відмітимо, дружина Віктора Павліка слідкує за своєю зовнішністю і хоче ставати тільки краще. Вона зробила собі пудрове напилення брів, татуаж міжвійки, ходить на лазерну епіляцію, косметологічні процедури для обличчя, регулярно робить манікюр і педикюр та планує за допомогою пластичної хірургії в майбутньому прибрати деякі свої недоліки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.