Катерина Осадча показала, як виглядає її з Горбуновим будинок: басейн, газон, зона відпочинку (ФОТО)

Пара українських телеведучих Катя Осадча і Юрій Горбунов живуть на Київщині в розкішному заміському будинку, який зірка шоу "Світське життя" показала в Мережі.

Катерина Осадча активно спілкується зі своїми фанатами в Інстаграм-блозі. Телеведуча поширює в Мережі інформацію про благодійні ініціативи, свою діяльність під час війни, а також ділиться особистими думками. На цей раз Катя показала, як вдома готується до тепла. Телезірка розповіла, що вони скоро планують відкривати басейн і нічого їм з чоловіком не завадить це зробити.

Осадча виставила панораму на подвір’я свого будинку. В кадрі видно охайний зелений газон, дитячу пісочницю, двоповерховий будинок, велику зону відпочинку, басейн.

Моя весна. Скоро басейн відкриємо. І ніяка р**** не стане тому на заваді

, – написала Катерина.

Катерина Осадча показала, як виглядає її з Горбуновим будинок
Катерина Осадча показала, як виглядає її з Горбуновим будинок

Через деякий час знаменитість поскаржилась, що це її відео видалили і вона завантажила його повторно:

Публікую ще раз. І напишу ще раз. Ніхто не стане на заваді нашій весні

Катерина Осадча показала, як виглядає її з Горбуновим будинок
Катерина Осадча показала, як виглядає її з Горбуновим будинок

Нагадаємо, Катя Осадча і Юрій Горбунов оселилися в елітному котеджному селищі Романків недалеко від Києва. Їх земельна ділянка займає площу 13 соток. Крім основного двоповерхового будинку у них є гостьовий будинок, він менший за площею. Поруч з ними також живуть продюсер Потап і його дружина співачка Настя Каменських, вони куми.

Горбунов обсудил c Настей Каменских кулинарные способности Осадчей и рассказал о проблемах в браке
Катерина Осадча показала, як виглядає її з Горбуновим будинок

В шлюбі у Осадчої і Горбунова народилось двоє синів, а стосунки між ними закрутилися на роботі, коли вони вели один із сезонів шоу “Голос країни”. Юрій тоді був одружений з першою дружиною Людмилою, але обрав Катерину і розлучився. Зірки довгий час приховували стосунки і розсекретили все вже перед народженням першого спільного сина, коли ведуча “Світського життя” готувалась народжувати. Пара одружилась незадовго до цього.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.