Доньки Олі Полякової, Олександра Педана, Євгена Кошового виросли і розквітли: невдовзі можуть заслати сватів

Неначе вчора зіркові матусі й татусі водили своїх донечок за руку. А сьогодні дівчата вже виросли, розквітли і намагаються будувати власне життя. Погляньмо, як нині виглядають донечки Олі Полякової, Олександра Педана, Євгена Кошового.

Оля Полякова

Старша донька суперблондинки Маша вже відзначила 18-ліття. Звісно, у такому віці хочеться закохуватися і ходити на романтичні побачення. Дівчина так і робить. Разом із коханим пара гарно провела час у Парижі.

Пили шампанське в ресторані Лувру, милувалися Ейфелевою вежею. Очі Полякової-студентки світилися щастям. Це була найкраща вечеря у житті Маші. Принаймні поки що юнка вважає саме так.

Євген Кошовий

Старшій доньці гумориста лише 14 років, але вона вже планує майбутнє доросле життя. Варвара з молодечим запалом і впевненістю, що все буде добре, відзначила, що заміж вийде виключно за олігарха. І навіть продемонструвала підписникам в Інсті обручку.

Останнім часом Варю неможливо впізнати. Біляве волосся перетворилося на темне. Форма зачіски теж змінилася на укорочену з чубчиком. Кошова прикрасила ніс пірсингом. Сережку для цього обрала невелику, щоб не впадала в око.

Олександр Педан

Ведучий відправив 17-річну доньку на навчання до Львова. Разом із Валерією проінспектували гуртожиток – той, де студенці доведеться жити, й решту інших. Майбутня соціологиня попри золоту медаль не пройшла на бюджет, тож татусю доведеться розв’язати калитку на 80 тис.грн на рік.

Олександр Педан із донькою Валерією залишилися вдоволені інспекцією гуртожитку

Кімнати в Католицькому університеті доволі пристойні, з гарним ремонтом і двоповерховими ліжками. Лєра ділить житло ще з двома студентками. Дівчатам не тісно – є стіл для занять, шафа, холодильник. Готувати їжу самотужки необов’язково – в кафе студентам надають 50% знижки.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.