Дорофєєва і Кацурін чекають на дитину? Надя показала живіт, який виявився більш округлим ніж у Каменських

Відома українська співачка Надя Дорофєєва в стосунках з ресторатором Михайлом Кацуріним опинилась в центрі чуток про вагітність. З чим же це пов'язано?

Особисте життя Наді Дорофєєвої активно обговорюється з того моменту, як вона і співак Володимир Дантес заявили про розлучення. Одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу не стала називати причин розбрату, але все таємне вийшло назовні.

Незабаром після цього співачка закрутила роман з другом сім’ї Михайлом Кацуріним, який розлучився зі своєю дружиною Дашею слідом за артистами. Таким чином Надя стала причиною розпаду родини з двома маленькими дітьми.

Надя Дорофєєва одягла топ і показала животик на фоні розмов про першу вагітність
Надя Дорофєєва одягла топ і показала животик на фоні розмов про першу вагітність

Користувачі Мережі почали обговорювати, чому все сталось так раптово, адже незадовго до розлучень Кацуріни, Дантес і Дорофєєва їздили у спільну подорож. Серед версій фанатів була навіть така, що зірка могла завагітніти від коханця, особливо в це вірилося через те, що Надя почала носити вільний одяг оверсайз, приховуючий фігуру.

Співачка на подібні чутки не реагує, але свій Інстаграм-блог поповнює новими знімками як з коханим, так і своїми особистими. На цей раз зірка показала кадри з модної фотосесії, для якої одягла міді-спідницю пліссе, білий вкорочений топ і масивні чоботи.

Надя Дорофєєва одягла топ і показала животик на фоні розмов про першу вагітність
Надя Дорофєєва одягла топ і показала животик на фоні розмов про першу вагітність

На цих кадрах добре видно живіт Дорофєєвої, який має природню округлість і не має нічого спільного з фігурою вагітної жінки.

Нагадаємо, колишній чоловік Наді Володимир Дантес в інтерв’ю зізнався, що навіть не знає, коли між його екс-дружиною і другом зав’язались любовні стосунки. Співак ображений на Дорофєєву і не спілкується ні з нею, ні з Кацуріним, якого більше не вважає другом. До речі Дантес дуже підтримав Дашу Кацуріну під час її розлучення з Михайлом і в результаті вони один в одного закохались.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.