“Не хвилюйтесь”: Олександр Еллерт зізнався, чи спілкується з Ксенією Мішиною після свого виїзду до Каліфорнії

Відомий український гуморист і ведучий Олександр Еллерт відповів на запитання шанувальників про стосунки зі своєю колишньою, актрисою Ксенією Мішиною

Відомий український гуморист Олександр Еллерт свого часу став учасником першого сезону популярного реаліті-шоу “Холостячка”. На телепроєкті чоловік боровся за серце Ксенії Мішиної, української актриси. При першій зустрічі між майбутніми колишніми одразу промайнула іскра, а у фіналі шоу Еллерт здобув перемогу.

Стосунки зіркової пари виявились насиченими та неординарними, втім врешті-решт Ксенія Мішина розірвала роман з переможцем Холостячки. Хоча між знаменитостями й виникали скандали, шанувальники були впевнені, що їхні стосунки триватимуть довго, адже українська актриса навіть познайомила свого ексбойфренда з мамою.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт після завершення проєкту Холостячка почали стосунки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт після завершення проєкту Холостячка почали стосунки

Втім, одного дня знаменитості заявили, що більше між ними немає нічого спільного. Пізніше Ксенія Мішина розповідала, що саме стало причиною їхнього розриву. За словами відомої української актриси, вона постійно потерпала від емоційних гойдалок у стосунках з Олександром Еллертом. Закохані не змогли розв’язати цю проблему, тому розійшлись.

Сьогодні кожен з них будує власне життя. Наразі Олександр Еллерт мешкає за кордоном – чоловік оселився у Каліфорнії, США. Ксенія Мішина також часто перебуває за межами рідної країни, хоча й здебільшого залишається в Україні. Питання взаємин зіркових колишніх часто турбує шанувальників, тому й цього разу вони вирішили поцікавитись, чи не почали Еллерт і Мішина знову зустрічатись.

На особистій сторінці відомого українського гумориста в соціальній мережі Інстаграм з’явились запитання щодо того, чи не спілкується він наразі зі своєю колишньою коханою. Еллерт закликав підписників не хвилюватись і зазначив, що вони з Ксенією Мішиною ніяк не комунікують. Крім того, знаменитість попросив фанатів припинити постійно питати про одне й те саме.

Олександр Еллерт зізнався, чи спілкується з Ксенією Мішиною
Олександр Еллерт зізнався, чи спілкується з Ксенією Мішиною

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.