Буде другий Поплавський: Віктор Павлік став викладачем у вузі і отримав індивідуальний клас з дівчатами

Відомий український співак Віктор Павлік повідомив своїй молодій дружині Катерині Репяховій та фанатам, що став викладачем у вузі і буде викладати вокал.

Віктор Павлік вже багато років співає на великій сцені. Творчість подарувала йому четверту дружину Катерину Репяхову, яка завжди була його шанувальницею, а завдяки долі вони зустрілись і стали парою. Між подружжям серйозна різниця у віці, тому хейтери дорікають Каті, що колись вона відійде на другий план і Віктор знайде собі ще молодшу ніж вона.

Дружина артиста сміється з цього, але у зіркового чоловіка є для неї новина. Репяхова зараз без машини їздить на таксі, однак сервісом вона незадоволена через постійні затримки і запізнення, тому з нової зйомки її забирав на авто Віктор Павлік.

Молоду дружину Павліка Катю Репяхову розкритикували за фотосесію без штанів
Віктор Павлік став викладачем у вузі і отримав індивідуальний клас з дівчатами

Нещодавно блогерка отримала в особисті повідомлення інформацію про те, що її чоловік гуляв у парку і задивлявся на дівчат. Пара це обсміяла, але тема не втратила актуальності в блозі Репяхової.

Повідомивши, що після зйомки за нею приїхав коханий, одна з підписниць пожартувала і написала:

Після парку, я сподіваюсь

Катерина вразила відповіддю:

Ви не повірите! Він пішов далі! Йде працювати в коледж на кафедру естрадного вокалу. Буде зав.кафедрою, де багато молодих дівчат. Як вам таке?

Віктор Павлік став викладачем у вузі і отримав індивідуальний клас з дівчатами
Віктор Павлік став викладачем у вузі і отримав індивідуальний клас з дівчатами

Репяхова показала відео, в якому Віктор Павлік розповідає про це детальніше:

Я їду в інститут, домовлятись на роботу, а там дівчата будуть співати, у мене індивідуальні класи з ними будуть. Концертмейстер буде грати на піаніно, а дівчатка будуть співати, а я контролювати, вчити співати

Реакція Каті варта уваги:

А тобі дружина таке дозволяла робити?

Але співак викрутився:

Звичайно дозволяла, вона просто ще про це не знає

Нагадаємо, друг і колега Віктора Павліка, 73-річний Михайло Поплавський, вже давно крутиться у сфері освіти, тому ймовірно, що це може бути правдою.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?